مسابقه دو ماراتن بزرگ کیش با حضور بیش از ۴۰۰ دونده از سراسر کشور روز جمعه ۲۶ اسفند برگزار می شود.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت: ورود گردشگران خارجی به این جزیره در سال جاری حدود چهار برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جزیره کیش گفت: در شبانهروز گذشته ۶ نفر در رخدادهای مرتبط با چهارشنبه پایان سال در این جزیره مصدوم شدند.
پروازهای برنامهای ایرلاینهای داخلی، در بهمن ماه سال جاری به طور متوسط ۹۹ دقیقه تأخیر داشتند و تهران-کیش لقب پرترددترین مسیر را به خود اختصاص داد.
امام جمعه جزیره کیش گفت: به دلیل نبود مدیرعامل در منطقه آزاد کیش بسیاری از مسائل و کارها در ورطه بلاتکلیفی قرار گرفتهاند بنابراین لازم است تا هر چه سریعتر مدیرعامل جدید منطقه معرفی شود.
دبیر ستاد هماهنگی سفرهای نوروزی کیش گفت: مدت ماندگاری خودروهای مسافران نوروزی از ۲۵ اسفند در جزیره کیش پنج روز است.