شما اینجا هستید
اجتماعی » افتتاح نخستین واحد تولید ظروف یکبار مصرف تجزیه پذیر در کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، شرکت تولیدی خلیج فارس با حجم سرمایه گذاری بالغ بر هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال،به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر با حضور سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش و جمعی از مدیران و مسوولان به بهره برداری رسید.

بنابر این گزارش، شرکت تولیدی خلیج فارس، مواد اولیه خود را از روسیه تامین و ۷۹ درصد محصول تولیدی را به این کشور صادر می کند، همچنین در راستای دستیابی به سیاست های کلان اقتصادی، رشد تولید وافزایش میزان صادرات از مناطق آزاد، مشابه این قرارداد را با امارات منعقد کرده است.

با توجه به صادرات محور بودن شرکت خلیج فارس،میزان ارز آوری آن تا پایان سال ۲ میلیون دلار برآورد شده است و با افتتاح این واحد تولیدی، فرصت اشتغال مستقیم برای ۵۰ نفر فراهم خواهد شد.

این طرح با مشارکت ۳۰ درصدی بخش خصوصی مورد بهره برداری قرار گرفت.

گفتنی است شرکت تولیدی کاغذ و پلاستیک تجزیه پذیر خلیج فارس، توانایی تولید ۶۰ مدل محصول با استفاده از  کاغذهای گیاهی بامبو و برگ درخت را دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش