شما اینجا هستید
اجتماعی » ۱۸۰۰ واحد مسکونی در کیش ساخته خواهد شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، علیرضا ابراهیم‌پور مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش در مراسم رونمایی از سامانه ها و طرح های سازمان منطقه آزاد کیش که عصر چهارشنبه ۳ خرداد همزمان با گرامیداشت آزاد سازی خرمشهر با حضور سعید پورزادی در سالن رازی مرکز همایش های کیش برگزار شد؛ گفت: مجتمع مسکونی سایه سار در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار همجوار با باغ راه و بزرگراه خلیج فارس احداث خواهد شد.

وی با بیان این که سازمان منطقه آزاد کیش در پی نشست‌هایی با اصناف، فعالان اقتصادی و کارآفرینان و و به منظور رفع مشکل نبود واحد های مسکونی برای شاغلان در کیش، ساخت این مجموعه مسکونی را در دستور کار قرار داده است؛ افزود: عملیات اجرایی این پروژه توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ۸ تیر ۱۴۰۲آغاز می شود.

علیرضا ابراهیم‌پور با بیان این این که این مجتمع در ۴ فاز و با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان به مدت ۴۸ ماه ساخته می شود؛ ادامه داد: سطح زیر بنای مفید این مجتمع ۲۱۷ هزار مترمربع، فضاهای خدماتی و تجاری آن ۲۲ هزار و ۶۵۹مترمربع و مساحت فضای سبز و فضاهای ورزشی آن ۷۲ هزار و ۹۱۳مترمربع است.

گفتنی است این طرح بزرگ عمرانی توسط شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و با نظارت معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش احداث می شود.

لازم به ذکر است در مراسم رونمایی از سامانه ها و طرح های سازمان منطقه آزاد کیش، سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، معاونان، مشاوران و مدیران این سازمان و مدیران عامل و روسای شرکت های تابعه سازمان منطقه آزاد کیش و مدیران این شرکت، مدیران جوامع صنفی، سرمایه‌گذاران فعالان رسانه‌ای و فعالان بخش خصوصی حضور داشتند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش