شما اینجا هستید
اخبارکیش » تردد بیش از ۹ هزار مسافر و یک‌هزار و ۸۰۰ خودرو در مسیرهای دریایی کیش طی یک هفته

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در بازه زمانی هفتم تا سیزدهم شهریور ۱۴۰۵، در مجموع ۹ هزار و ۳۷۴ مسافر و سرنشین خودرو از طریق شناورهای مسافری و لندینگ‌کرافت‌ها در مسیر دریایی بین جزیره کیش و بنادر چارک و آفتاب جابه‌جا شدند که از این تعداد، چهار هزار و ۶۸۸ نفر مسافر ورودی و چهار هزار و ۶۸۶ نفر مسافر خروجی بودند.

در این بازه زمانی، ۱۱۲ سفر توسط شناورهای خودروبر (لندینگ‌کرافت) انجام شد و یک‌هزار و ۸۱۲ دستگاه خودرو در این مسیر جابه‌جا شد که از این تعداد، ۷۹۸ دستگاه خودرو وارد جزیره کیش و یک‌هزار و ۱۴ دستگاه خودرو از جزیره خارج شدند.

همچنین در همین مدت، دو هزار و ۳۹۴ سرنشین خودرو در مسیر ورودی و سه هزار و ۴۲ سرنشین در مسیر خروجی با شناورهای خودروبر جابه‌جا شدند.

در بخش شناورهای مسافری تندرو نیز ۹۴ سفر دریایی انجام شد که طی آن سه هزار و ۹۳۸ مسافر جابه‌جا شدند؛ از این تعداد، دو هزار و ۲۹۴ نفر مسافر ورودی و یک‌هزار و ۶۴۴ نفر مسافر خروجی بودند.

خدمات‌رسانی شناورهای مسافری و خودروبر در مسیرهای دریایی منتهی به جزیره کیش به‌صورت مستمر ادامه دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش