خودروهای دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان شهریورماه امکان تردد در سراسر کشور را دارند و در صورت تمدید نشدن این مجوز، خودروهای خارج از استان باید به هرمزگان بازگردند.
بر اساس ضوابط جدید تردد خودروهای مناطق آزاد، خودروهای دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم در حال حاضر امکان تردد در سراسر استان هرمزگان را دارند و با توجه به شرایط ویژه کشور، مجوز تردد آنها در سراسر کشور نیز تا پایان شهریورماه تمدید شده است.
بر این اساس، مالکان خودروهای پلاک مناطق آزاد هرمزگان که در خارج از استان حضور دارند، باید تا پایان مهلت تعیینشده نسبت به بازگشت خودروهای خود به استان اقدام کنند؛ مگر اینکه مجوز تردد سراسری برای مدت دیگری تمدید شود.
این موضوع در شرایطی است که تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم از تیرماه امسال در سراسر استان هرمزگان آزاد شده و خودروهای مشمول میتوانند مطابق ضوابط تعیینشده در شهرها و مناطق مختلف استان تردد کنند.
همچنین مطابق ضوابط جدید مربوط به خودروهای گذر موقت مناطق آزاد، اعتبار گذر موقت تا پنج دوره قابل تمدید است و هر دوره دو سال اعتبار دارد؛ بنابراین در مجموع امکان تردد خودروهای مشمول تا سقف ۱۰ سال در محدوده و شعاع تعیینشده هر منطقه آزاد فراهم شده است.
گفتنی است که هرگونه تغییر در مهلت تردد سراسری خودروهای پلاک مناطق آزاد، در صورت تصویب و ابلاغ، از مسیرهای رسمی اطلاعرسانی خواهد شد.
بر این اساس، مالکان خودروهای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم لازم است تا زمان اعلام تصمیم جدید، نسبت به رعایت مهلت تعیینشده و مقررات مربوط به تردد اقدام کنند.
منبع: صبح ساحل
- نسرین فائق
- کد خبر 58465
- اجتماعی , اخبارکیش
- بدون نظر
- پرینت




