شما اینجا هستید
اخبارکیش » واکنش وزارت ورزش به عضویت کیش در مجمع فدراسیون‌ها

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از ایران اکونومیست، حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان به تازگی در نشست هم اندیشی با روسای فدراسیون های ورزشی از عضویت هیأت های ورزشی کیش در مجامع فدراسیون‌های ورزشی با حق رای خبر داد که اجرایی شدن بدان معنا خواهد بود که هیات های مختلف ورزشی کیش در فدراسیون‌های ورزشی مختلف کشور که شمار آن ها به بیش از ۵۰ مورد می رسد دارای حق رای انتخاباتی خواهد بود.

در این رابطه آرش فرهادیان، مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، اظهار کرد: این تصمیم در آیین‌نامه جدید که به صورت شفاهی در جلسه روسای فدراسیون‌های ورزشی توسط وزیر ورزش و جوانان ابلاغ شد، مدنظر قرار گرفته است و منتظر هستیم تا وزیر ورزش و جوانان ابلاغ کتبی آن را نیز انجام دهد.

وی ادامه داد: پیش نویس آیین‌نامه در خصوص اضافه شدن هیات‌های ورزشی جزیره کیش به مجامع‌ فدراسیون‌های ورزشی تهیه شده و طی روزهای آتی به فدراسیون‌های ورزشی و ادارات کل ورزش و جوانان ابلاغ می‌شود؛ در آیین نامه جدید اصلاح صورت گرفته و هیات‌های ورزشی جزیره کیش با حق رای به مجامع فدراسیون‌های ورزشی اضافه می‌شوند.

مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی در پاسخ به اینکه آیا این تصمیم نیازمند اصلاح اساسنامه است یا صرفا آیین‌نامه هیات‌های ورزشی کافی است، ‌ بیان کرد: این اصلاح در آیین نامه مدنظر قرار می‌گیرد چراکه مربوط به استان‌ها است و اگر هم نیاز به تغییر اساسنامه داشته باشد حتما مورد تجدیدنظر قرار می‌گیرد و اگر قرار باشد اساسنامه تغییر کند این اتفاق نیازمند مصوبه شورای وزیران خواهد بود و به طور حتم در این خصوص اقدام می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، بر اساس ماده ۱۳ اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی، مجمع عمومی عالی ترین رکن تصمیم گیری فدراسیون شناخته می شود و از ترکیب اعضای دارای حق رای با داشتن شرط وثاقت و امانت، عدم سوء شهرت و عدم سابقه کیفری موثر تشکیل می شود که طبق بند ۵ ماده ۱۳ «روسا یا سرپرستان هیات های استانی و در صورت غیبت رییس یک نفر از اعضای هیات رییسه با معرفی رییس یا سرپرست هیات.» به عنوان یکی از اعضای دارای حق رای به شمار می آید.

در مورد تصویب و ابلاغ اساسنامه فدراسیون های ورزشی باید خاطرنشان کرد هیات وزیران در جلسات ۱۴ مهر ۱۳۹۸ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ به پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان و به استناد تبصره ماده (۱۱) قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی – مصوب ۱۳۷۳ – اساسنامه فدراسیون های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران را تصویب کرد و اساسنامه جدید فدراسیون‌های ورزشی پس از تغییراتی در کمیسیون اجتماعی هیات دولت و طرح در کمیته تطبیق قوانین مجلس در مهر ماه سال ۹۸ به تصویب رسید و در آذر ماه همان سال نیز برای اظهارنظر و تایید نهایی به شورای نگهبان ارجاع شد تا پس از تایید، جهت اجرا به دولت ابلاغ شود اما حدود ۲۰ ماه طول کشید تا نهایت شنبه ۱۲ تیر از سوی سخنگوی شورای نگهبان اعلام شد که چهارشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۰ اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران، مورد بررسی قرار گرفته و مغایر با شرع مقدس و قانون اساسی شناخته نشده تا این‌گونه به تایید شورای نگهبان برسد. در نهایت نیز ۲۰ تیر ۱۴۰۰ بود که معاون اول رئیس جمهور وقت، اساسنامه فدراسیون های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران را ابلاغ کرد و در نهایت نیز وزارت ورزش و جوانان، این اساسنامه را جهت اجرا به فدراسیون های ورزشی ابلاغ کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش