زینب بحرینی، مدیرعامل شرکت آموزشی میکاراد که در زمینه توسعه فردی و سازمانی نیروهای انسانی در سطح جزیره فعالیت می کند در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش گفت: با افتتاح پروژه بزرگ میکامال، ما بنا را بر این گذاشتیم که نیروی انسانی را بالاتر از سطح کشور آموزش داده و امیدواریم که بتوانیم گام های بلندی جهت پرورش نیروی انسانی حرفه ای و متخصص برداریم.
عنوان دوره در حال برگزاری “کارگاه مقدماتی آشنایی با مهارت های فروش” است و همینجا اعلام کردیم که این شروع راه است و سعیمان بر این است که از فروشنده های جزیره، یک فروشنده حرفه ای تر بسازیم و مرحله به مرحله جلو خواهیم رفت.
رحمان سادات نجفی، مدیرعامل جامعه بازاریان و بازرگانان کیش نیز در مراسم شروع به کار این کارگاه گفت:
جامعه بازاریان کیش در فروردین ۱۳۸۰ تاسیس شد و امروز یکی از متکثرترین تشکل های صنفی در کل کشور هست. حدود ۶۰ صنف زیرمجموعه جامعه بازاریان کیش هستند و این مدل شاید قابل تسری به کل کشور باشد و به جای اتحادیه های کوچک که بسیاری از آنها منفعل عمل می کنند، می شود همه صنوف زیر یک چتر فعالیت کنند. در حال حاضر جامعه بازاریان کیش بیش از ۵۵۰۰ عضو دارد که روز به روز تعداد اعضای ما در حال افزایش است.
وی افزود: طبق اساسنامه جامعه بازاریان، مقوله آموزش و ارتقاء سطح علمی اعضا، از روز اول یکی از مهمترین هدف گذاری های این تشکل صنفی بوده است. متاسفانه در سال های ۸۱-۸۲ از دوره های آموزشی که تدارک دیده شده و برگزار می شد، استقبال زیادی صورت نمی گرفت. در مقطعی مبحث آموزش را در صدور مجوزهای فعالیت اقتصادی به صورت اجباری طراحی کردیم و به دلیل آنکه واحد آموزشی مسئولیت را جدی نگرفت و فقط فرآیند صدور مجوز طولانی تر و سخت تر شد، این موضوع را منتفی کردیم.
امروز به چند دلیل شاهد حضور چشمگیر در این کارگاه آموزشی هستیم. از متغیرهایی مانند برند، قیمت، کیفیت و کمیت که بگذریم به مواردی مانند تکنیک های فروش می رسیم. این ضرورت امروز بیش از هر زمان دیگری احساس می شود که ما به این مهارت ها مسلط باشیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.
وی تاکید کرد: جزیره کیش هنوز ظرفیت های بسیاری دارد.
- نسرین فائق
- کد خبر 33531
- اجتماعی , اخبارکیش , اقتصادی , گفتگو اقتصادی-گردشگری
- بدون نظر
- پرینت







