شما اینجا هستید
اجتماعی » از بین رفتن ماهیت مناطق آزاد و باقی ماندن یک نام

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی‌نیاز با اشاره به بی ثباتی مدیریت و وعده‌های عمل نشده مسئولان در کیش گفت: مشوق‌ها و معافیت‌های منطقه آزاد کیش از بین رفته است و اکنون فقط از منطقه آزاد کیش فقط یک اسم به جا مانده است.

وی با گلایه از پاسخ ندادن مسئولان منطقه‌ای و کشوری درباره مشکلات جزیره کیش گفت: برخی مسئولان فکر می‌کنند در قبال مردم وظیفه پاسخگویی ندارند و مسئول نیستند.

خطیب نماز جمعه کیش گفت: بی ثباتی مدیریت، گرانی، رکود اقتصادی، مشکلات حوزه درمان، مسکن و آموزش و پرورش بلای جان مردم جزیره کیش شده است.

وی از رئیس جمهور کشور خواست موضوع جزیره کیش را شخصاً پیگیری و بررسی کند.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز ابراز امیدواری کرد تا هفته آینده خبر‌های خوبی درباره جزیره کیش به مردم برسد.

امام جمعه کیش به بازدید رهبر معظم انقلاب اسلامی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب اشاره کرد و گفت: ایشان در بازدید سه ساعته از نمایشگاه به محور‌های مهمی اشاره کردند که توجه به ترجمه کتاب‌های خوب، گسترش ادبیات کودک و نوجوان، انتشار کتاب‌های دفاع مقدس، نوشتن زندگی مدافعان حرم و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی از محور‌های مورد توجه ایشان بود.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز به سالروز فتح خرمشهر نیز اشاره کرد و گفت: ۵۷۶ روز خرمشهر در دست دشمن بود و رزمندگان جمهوری اسلامی ایران با امکانات محدود، اما با دلاورمردی و استقامت توانستند خرمشهر را آزاد کنند.

امام جمعه کیش گفت: بزرگ‌ترین درس خرمشهر درس شیرین مقاومت بود.

وی با تاکید بر اینکه مسلمانان فلسطین نیز با مقاومت برابر رژیم غاصب صهیونیستی پیروز خواهند شد، گفت: نابودی رژیم اشغالگر قدس تحقق پیدا می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز در خصوص ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: دلاورمردان کشورمان بیش از ۸ ماه آب‌های بین المللی را پیمودند و به گفته کشور‌های مقتدر، ارتش جمهوری اسلامی ایران کار بزرگی انجام داده است.

امام جمعه کیش گفت: اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران به حدی است که دشمن حتی فکر نگاه چپ کردن به ایران اسلامی را ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز به ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و آغاز دهه کرامت هم اشاره کرد و گفت: حضرت معصومه سلام الله علیها الگوی برجسته برای بانوان ایران است و سالروز ولادت ایشان روز دختر نامگذاری شده است.

وی گفت: جامعه به الگو‌هایی نیاز دارد که زنان را از جاهلیت مدرن غربی نجات داد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز به سالروز شهادت شهید محمد بروجردی نیز اشاره کرد و گفت: فیلمی که از زندگی این شهید ساخته شد به ابعاد شخصیتی این فرمانده دلاور دوران دفاع مقدس پرداخته است و هنرمندان عرصه فیلمسازی می‌توانند فیلم‌هایی از رزمندگان دفاع مقدس، شهدای امنیت و شهدای دفاع از حرم تولید کنند و به دنیا نشان دهند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش