شما اینجا هستید
اجتماعی » کلاهبردار تلگرامی در حوزه رمز ارز به دام پلیس فتا کیش افتاد

سرگرد ” محسن بابایی ” بیان کرد: در پی شکایتی مبنی بر کلاهبرداری با تبلیغات دروغین درپیام رسان تلگرام با وعده سود دهی بالا در حوزه رمز ارزها ، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی ادامه داد: شاکی در اظهارات اولیه خود بیان داشت چندی پیش در یکی از گروه های تلگرامی با فردی که خود را متخصص در زمینه سرمایه‌گذاری رمز ارز معرفی کرده بود آشنا شدم و وی به بهانه سرمایه‌گذاری با سود چند برابری در کمترین زمان مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال از من کلاهبرداری نمود و دیگر پاسخگوی بنده نیست.

رئیس پلیس فتا کیش گفت: کارشناسان با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند متهم را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را دستگیر کنند.

سرگرد بابایی با بیان اینکه طی بررسی‌های بیشتر مشخص شد متهم با ایجاد ربات تلگرامی و لینک های جعلی، اقدام به کلاهبرداری می‌کرده است، گفت: متهم پس از با مواجهه با مستندات و ادله دیجیتالی لب به اعتراف گشود و هدف از این کار را درآمدزایی عنوان کرد.

سرگرد بابایی در ادامه بیان داشت: با بررسی فنی سامانه های رایانه ای و مخابراتی متهم؛ تعداد ۱۰ قربانی نیز به ارزش مبلغ کلاهبرداری به میزان ۲ میلیارد ریال در سایر استان های کشور شناسایی گردیده است.

وی گفت: شهروندان لازم است به منظور پیشگیری از هرگونه دغدغه نسبت به خرید رمز ارز و نگهداری آن در کیف‌های الکترونیکی خود، در‌ وهله نخست دانش و آگاهی خود را در این حوزه افزایش داده و هرگز فریب تبلیغات اغوا کننده در فضای مجای را نخورند. همچنین در خصوص کیف‌ پول های دیجیتال نیز از ذخیره رمزهای عبور و نام کاربری ۱۲ کلمه‌ای بر روی گوشی‌های خود اکیداً خودداری نموده و در تراکنش‌های انتقال از صرافی‌ها، از رمزهای یک بار مصرف ایمیلی استفاده کنند.

رئیس پلیس فتا کیش از هموطنان درخواست کرد در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک و یا مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند آن را از طریق وب سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.fata.gov.ir و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان ما در میان بگذارند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش