شما اینجا هستید
اجتماعی » انتصاب داوود کرمی به عنوان مشاور جدید و دستیار امور حقوقی هلدینگ خلیج‌فارس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش، داوود کرمی، پژوهش‌گر دکترای حقوق عمومی و وکیل پایه یک دادگستری، با حکم مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس به عنوان مشاور و دستیار امور حقوقی این هلدینگ منصوب شد.

کرمی پیش از این سمت‌های مهمی در حوزه حقوقی و اجرایی بر عهده داشته است. او مدیرکل دفتر حقوقی سازمان ملی جوانان و رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات کارکنان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده است.

همچنین وی در جایگاه مشاور حقوقی در نهاد‌ها و سازمان‌های مختلف فعالیت کرده است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

مشاور حقوقی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دوازدهم؛ مشاور حقوقی شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی؛ مشاور حقوقی نهاد ریاست جمهوری؛ مشاور حقوقی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد؛ قائم‌مقام مدیرعامل و معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش؛ معاون هماهنگی و نظارت معاون پارلمانی رئیس‌جمهور؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری تهران؛ فرماندار شهرستان ملارد.

آخرین مسئولیت اجرایی کرمی، سمت مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دوره محمد شریعتمداری بوده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش