شما اینجا هستید
اجتماعی » افزایش مصرف دخانیات در دختران؛ زنگ خطر جدی برای سلامت جامعه

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در سخنانی افزایش مصرف دخانیات در دختران را زنگ خطر جدی برای سلامت جامعه دانست.
«سید مرتضی اولادعلی» اضافه کرد: سیگار دروازه ورود به اعتیاد است و باید نسبت به رفتارهای پرخطر فرزندان خود مراقبت نماییم.
«اولادعلی» با بیان اینکه الگوهای مصرف موادمخدر در کشور و جهان در حال تغییر است، به آخرین آمار اعتیاد در کشور اشاره کرد و گفت: در ایران حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مصرف‌کننده تفننی و در مجموع نزدیک به سه میلیون و ۸۰۰ هزار نفر درگیر مصرف موادمخدر هستند.
وی همچنین با اشاره به سهم زنان در میان مصرف‌کنندگان اظهار کرد: حدود ۹ درصد مصرف‌کنندگان موادمخدر در کشور را زنان تشکیل می‌دهند؛ منتها با وجود اینکه زنان، کمتر به مصرف موادمخدر روی می‌آورند ولی بعد از اعتیاد، حجم بیشتری مواد مصرف می‌کنند و ۶ سال زودتر از مردان به سوءمصرف شدید مواد می رسند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در پایان با توصیه به خانواده ها برای مراقب از فرزندان برای مصون ماندن از دام اعتیاد تصریح کرد: اعتماد به نفس پایین، کاهش ارتباط بین فرزندان با والدین و پر کردن خلاء ناشی از آن با دوستان، فشار دوستان برای مصرف و ناآگاهی از عواقب مصرف، از دلایل گرایش به موادمخدر است که باید خانواده ها توجه ویژه داشته باشند.
*
✅ روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش*

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش