شما اینجا هستید
اجتماعی » برگزاری آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، این آزمون با هدف تأمین نیروی انسانی مورد نیاز سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه و در چارچوب فرآیندهای جذب نیروی انسانی برگزار شد.

در جزیره کیش، آزمون استخدامی در دو حوزه پردیس دانشگاه صنعتی شریف و پردیس دانشگاه تهران برگزار شد و یک‌هزار و ۵۱۲ داوطلب در این دو حوزه به رقابت پرداختند.

این آزمون به‌صورت همزمان در حوزه‌های تهران و بندرعباس نیز برگزار شد که در حوزه تهران ۲ هزار و ۶۹۷ نفر و در حوزه بندرعباس ۶۱۷ نفر در آزمون شرکت کردند.

بر اساس آمار ثبت‌شده در حوزه ها حدود ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان این آزمون را آقایان و ۴۰ درصد را بانوان تشکیل دادند.

آزمون کتبی استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه از ساعت ۹ صبح آغاز شد و داوطلبان در مدت ۱۳۰ دقیقه در فضایی آرام ورقابتی به سوالات عمومی و تخصصی مرتبط به حوزه شغلی خود پاسخ دادند.

این آزمون در راستای جذب نیروهای توانمند و متخصص و با هدف تقویت سرمایه انسانی سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه برگزار شد و مراحل بعدی فرآیند جذب، پس از انجام بررسی‌های مربوط، از طریق اطلاعیه‌های رسمی اعلام خواهد شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش