شما اینجا هستید
اخبارکیش » چند سطری برای “تخته سیاه”

  نمایش عروسکی تخته سیاه به نویسندگی و کارگردانی هنرمند کیشوند سرکار خانم “مهتاب تبریزی” در شانزدهمین دوره هفته تئاتر ایران و دربخش نمایش عروسکی، موفق به دریافت جایزه بهترین متن نمایشی و نیز نامزدی بهترین کارگردانی گردید.
نمایش تخته سیاه را مهتاب تبریزی سال گذشته با همراهی گروه نمایش خود با عنوان “ماه دستان” در شرایطی نامساعد و با حداقل امکانات تمرین و در کیش به اجرا گذاشت.

 

 

 

 

 

 


آنچه در این مورد حائز اهمیت است توجه به ضرورت تئاتر، موسیقی و شعر کودک و نوجوان در جزیره کیش می‌باشد. در شرایطی که کودکان و نوجوانان در این خاک پاره از حداقل امکانات آموزشی و سرگرمی منسجم و استاندارد برخوردارند. فراموش نکنیم بچه‌ها اصلی‌ترین سرمایه‌های آینده این مرز و بوم هستند.

 

 

 

 

 

 

 

آموزش و تفریح،حق بی‌چون و چرای تمام بچه‌های دنیاست. نمایش تخته سیاه اثری ارزشمند و با مباحث آموزشی و جذابیت‌های لازم برای کودکان و نوجوانان در کیش تولید شد. اما افسوس که از حداقل حقوق خود که برخورداری از امکان ارتباط و تماس مستقیم با مخاطب باشد محروم بود.
در بیشتر نقاط دنیا تئاتر به عنوان یک ابزار آموزشی غیر مستقیم ارزش و جایگاه خود را در سیستم آموزش و پرورش مرتفع نموده است.

 

 

 

 

 

 

 

متاسفانه در اینجا هیچ تلاشی در این خصوص صورت نمی‌گیرد و اگر گاهی نیز اتفاقی مانند تخته سیاه رخ دهد، در کشاکش و پیچ و خم نگاه سلیقه‌ای و محافظه کارانه‌ی افراد غیر کارشناس حذف شده و به حاشیه رانده می‌شود.
جای آن دارد که مسئولین محترم سیستم فرهنگی و آموزشی جزیره کیش خصوصاً در اداره آموزش و پرورش باجدیت و برنامه ریزی بیشتری به رعایت حقوق “کیشوندان کوچک” توجه داشته باشند.

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش