شما اینجا هستید
اخبارکیش » بهسازی امکانات جزیره هندورابی همگام با توسعه شهری جزیره کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش ، ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش با بیان این که همگام با توسعه شهری و زیرساخت های جزیره کیش به مشکلات و نیازهای ساکنین این منطقه رسیدگی می شود اظهار داشت: هر ماه به صورت مستمر از طرح های عمرانی این منطقه بازدید می شود و در خصوص رفع موانع و مشکلات جزیره هندورابی اقدامات موثری انجام شده است.

طیبی بر ضرورت اجرای طرح های عمرانی و توسعه زیر ساخت های جزیره هندورابی تاکید کرد و گفت: رفع مشکل آب شیرین کن جزیره هندورابی یکی از موضوعاتی است که در دستور کار شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش قرار گرفته است.

به گفته طیبی تا کنون ۲۰ پایه روشنایی در معابر این منطقه نصب شده و تعداد ۲۰ پایه روشنایی دیگر نیز تا پایان بهمن امسال نصب خواهد شد.

وی در خصوص تعمیر و رنگ آمیزی خانه بهداشت، بهسازی لوازم بازی کودکان، ترمیم آب شستگی، روکش معابر و همچنین بازسازی وتعویض لوله کشی مخازن سوخت در جزیره هندورابی افزود: توسعه و رسیدگی به فضای سبز این منطقه از دیگر اقدامات عمرانی این شرکت است.

گفتنی است جزیره هندورابی درحد فاصل بین جزیره کیش و جزیره لاوان قرار گرفته و ۲۲٫۸ کیلومترمربع مساحت دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش