به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، ستوان ” ساسان درویشی” اظهار داشت: مأموران پاسگاه مرزی دریایی شهید سید نورخداموسوی در سه ماهه اول سال جاری حین کنترل مسافران ورودی به جزیره کیش ۶ نفر سوداگر مرگ را دستگیر و ۱۱کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف کردند.
وی افزود: سوداگران مرگ به شیوه و شگرد های خاص قصد ورود مواد مخدر در جزیره را داشتند که با هوشیاری همکاران ما در ورودی سالن بندرگاه دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضائی تحویل شدند.
وی تصریح کرد: برخورد با سوداگران مرگ و افرادی که با وارد کردن مواد مخدر قصد سلب آسایش و آرامش مردم را دارند به طور جدی سرلوحه ماموریت های پلیس است.
فرمانده پاسگاه مرزی دریایی شهید نورخداموسوی کیش خاطر نشان کرد: هرچند سوداگران مرگ شیوه و شگردهای ورود و فروش مواد مخدر را تغییر می دهند اما هوشیاری مأموران این پاسگاه با همکاری خوب مردم شریف موفقیت های خوبی را در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰به ارمغان داشته است.
- نسرین فائق
- کد خبر 20935
- اجتماعی , اخبارکیش
- بدون نظر
- پرینت




