شما اینجا هستید
اجتماعی » توصیه های ایمنی در خصوص شبکه های عمومی برق

  1. در معابر عمومی به علایم هشدار دهنده که روی تابلو های برق و تابلو های سیار که کارگران نصب کرده اند توجه و مراقبت نمایید .
  2. از دستکاری جعبه های انشعاب و باز کردن درب آنها و سایر تجهیزات برقی مثل تابلو های برق ، پایه های فلزی روشنایی ، دریچه ترمینال آنها و امثالهم خودداری نمایید.
  3. در صورتیکه حفاری جهت کابل برق احداث شده و یا کارگران مشغول به کار هستند مراقبت نمایید تا خطری متوجه شما نباشد. ضمنا مسیر حفاری که تا چند روز پر نمی شود به شماره تلفن ۱۳۷ شرکت عمران ،آب و خدمات اطلاع دهید.
  4. در صورت مشاهده هر گونه اتفاق غیر منتظره در رابطه با تجهیزات برقی مثل تیر شکستگی ، آتش سوزی در تجهیزات برقی ، سیم پارگی و … مراتب را فورا با شماره ۱۲۱ اداره حوادث برق، شرکت آب و برق کیش و یا به شماره تلفن ۱۳۷ شرکت عمران ،آب و خدمات اطلاع دهید.
  1. در هوای بارانی و مرطوب ، تنه درختان و تیرهای برق بخصوص تیرهای فلزی را لمس نکنید.
  2. از بچه ها مراقبت نمایید که به دریچه باز شده پایه های روشنایی فلزی نزدیک نشده و آنها را دستکاری نکنند.
  1. از شبکه های برق اقدام به گرفتن برق غیر مجاز نکنید و سایر تخلفات مشاهده شده را فورا با شماره ۱۲۱ اداره حوادث برق ، شرکت آب و برق کیش  اطلاع دهید.
  1. سیم های لخت که از روی تیرهای برق به سطح پایین یا زمین افتاده هرگز دست نزنید.
  2. مراقبت نمایید ، اشیاء فلزی مثل آنتن تلویزیون به سیم های برق نزدیک نشود و اشیاء فلزی را در ساختمان یا معابر به سیم های برق نزدیک نکنید.
  3. در صورتیکه اختلالی در برق منزل دارید ، هرگز تجهیزات برقی بیرون مثل جعبه انشعاب ها را باز و اقدام به تعمیر نکنید و هرگز از تعمیرکار الکتریکی نخواهید این کار را انجام دهد.

 

جهت اگاهی از سایر هشدارها و توصیه های ایمنی به بخش آموزش سایت اداره اتش نشانی و خدمات ایمنی کیش به آدرس   ۱۲۵٫kish.ir  مراجعه نمایید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش