شما اینجا هستید
اجتماعی » خانم ۳۷ساله پنجاه و پنجمین فوتی ناشی از کرونا در کیش

دکتر رضانیا سخنگوی شورای سلامت کیش با اعلام خبر پنجاه و پنجمین فوتی کرونا در کیش گفت: خانم ۳۷ساله، با سابقه تماس با فرد کرونا مثبت در خانواده با علائم، بدن درد، سرفه، تب و لرز بدون بیماری زمینه ای و بستری در بیمارستان کیش متاسفانه امروز جان خود را از دست داد و تا کنون تعداد فوتی‌های ناشی از بیماری کووید ۱۹ از ابتدای شروع اپیدمی به پنجاه و پنج نفر رسید.

سخنگوی شورای سلامت ضمن عرض تسلیت به خانواده متوفی افزود: اگر بیمار هستید، یا احساس بیماری دارید، لطفادر خانه بمانید.
وی تاکید کرد: حتی اگر واکسینه شده‌اید باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنید.به یاد داشته باشید که بعد از بیرون رفتن، دست‌های خود را بشویید و سعی کنید فاصله فیزیکی خود را حفظ کنید.از تجمع دوری کنید و اگر مجبور بودید حتما از ماسک ترجیحا دو ماسک استفاده کنید انجام این کارها در صورت ابتلا و ناقل بودن ناخودآگاه شما از اطرافیان محافظت می‌کند.

دکتر رضانیا با تاکید بر رعایت قرنطینه فرد مبتلا یا دارای علائم گفت:رعایت مواردی نظیر فاصله‌گذاری اجتماعی (حفظ فاصله یک و نیم متری از افراد)، جداسازی (جدا کردن فرد بیمار یا مشکوک به بیماری از سایرین تا زمان حصول بهبودی) و قرنطینه خانگی به منظور دوری از اجتماعات و محدود کردن اقدامات فردی و ترددها با هدف کاهش قرارگیری در معرض محیط‌های آلوده، برای مهار کردن ویروس کرونا و پیشگیری از گسترش آن محسوب می‌شود.
وی تاکید کرد: قرنطینه، به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین راه‌ها برای کاهش ابتلا به این بیماری مسری شناخته شده است .

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش