به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش، عبداله کریمی روز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز جهانی گمرک گفت: بر خلاف تصور و اعلام برخی افراد، قاچاق کالای عمده از کیش به سرزمین اصلی صورت نمی گیرد. وی با اشاره به عملکرد این اداره کل در ۱۰ اول امسال اظهار داشت: از ابتدای امسال تا کنون علاوه بر واردات ۲۵ میلیون دلاری، مجوز ورود موقت برای ۹۲۲ اظهار نامه کاپوتاژ کالا و ۲۰ هزار و ۶۶۱ کاپوتاژ خودرو و خروج یک میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر از فرودگاه صادر شده است.
مدیرکل گمرک کیش با بیان اینکه روز جهانی گمرک همه ساله مصادف با ۶ بهمن است افزود: امسال نیز سازمان جهانی گمرک شعار خود را توسعه تحول دیجیتالی گمرک با پذیرش فرهنگ توسعه تحول دیجیتالی در گمرک با پذیرش فرهنگ داده و ایجاد یک محیط پویای داده گمرکی اعلام کرده که این سازمان در جمهوری اسلامی یکی از پیشروهای تحول دیجیتال در ارایه خدمات است.
کریمی افزود: در جزیره کیش نیز گمرک جمهوری اسلامی بسیاری از خدمات خود را به صورت الکترونیکی ارایه می کند اما برای ارتقای آن نیازمند اتصال به فیبر نوری است که انتظار می رود سازمان منطقه آزاد کیش در این راستا یاور این دستگاه باشد.
وی اضافه کرد: گمرک جمهوری اسلامی خدمات خود را برای واردات و صادرات با همکاری ۲۴ دستگاه دیگر ارایه می کند که به منظور تسهیل در این روند در کل گمرکات جمهوری اسلامی یک پنجره واحد تشکیل شده که انتظار می رود این پنجره نیز با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش در این جزیره نیز راه اندازی شود.
مدیر کل گمرک جمهوری اسلامی مستقر در جزیره کیش همچنین نصب دستگاه ایکس ری کامیونی برای سهولت واردات و خروج کالاها و کاهش هزینه کیشوندان را یکی دیگر از خواسته های این گمرک از سازمان منطقه آزاد کیش اعلام کرد و گفت: علاوه بر سهولت حمل و نقل کالاها می توان شاهد ارتقای سطح مبارزه با مواد مخدر نیز در مبادی ورودی شد. وی با اشاره به هزینه های بالای مسکن، اختصاص خانه های سازمانی به پرسنل و همچنین ساختمان اداری استاندارد به مجموعه گمرک جمهوری اسلامی مستقر در کیش را جزو نیازها دانست.
بر اساس اعلام عبداله کریمی در ده ماهه اول امسال حدود هفتصد تا هشتصد خانوار اثاثیه خود را از کیش خارج کرده و این جزیره را ترک کرده اند.
مقابله با قاچاق مرجان، ممنوعیت خروج خودروهای آمریکایی و بالای ۲۵۰۰ سی سی بر اساس مصوبه هیئت وزیران، نیاز به ارتقا زیرساخت ها جهت پهلو گیری کشتی های بزرگ و کاهش هزینه های بار از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست خبری بود.
- نسرین فائق
- کد خبر 23757
- اخبارکیش , اقتصادی
- بدون نظر
- پرینت




