شما اینجا هستید
اخبارکیش » مناطق آزاد تجاری صاحب سند تک برگ می شوند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از خبرنگار مهر، سعید محمد روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان یکی از مناطقی است که ظرفیت بالایی دارد.

وی افزود: حدود دو هزار هکتار در بانه و سه هزار و ۵۰۰ هکتار در مریوان به عنوان منطقه آزاد نقطه گذاری شده است و در کنار این مهم نیز مرز باشماق به عنوان یک مرز رسمی تجاری موفق می‌تواند بر این ظرفیت بیافزاید.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم حجم تجارت را بالاتر ببریم و در حوزه تولید اتفاق‌های خوبی بیافتد و سرمایه گذاری و صادرات در این منطقه افزایش یابد لذا در این راستا از سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت شده است.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی اظهار داشت: مناطق آزاد به دو مبحث معافیت‌های گمرکی و مالیاتی شناخته می‌شوند و امیدواریم نمایندگان مجلس نسبت به ایجاد محدودیت برای این دو مقوله تجدید نظر کنند.

محمد افزود: ابتدای امسال هفت منطقه آزاد جدید توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ و دولت موظف شد این مناطق را راه اندازی کند و یکی از این مناطق که ظرفیت بالایی هم دارد، منطقه آزاد بانه و مریوان در کردستان است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم این منطقه آزاد به زودی راه اندازی شود و شاهد ارتقا معیشت مردم در این دو شهرستان باشیم.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی اعلام کرد: مناطق آزاد ما دارای سند تک برگ می‌شوند و سند تک برگ منطقه آزاد کیش آماده است.

محمد افزود: مناطق آزاد بانه و مریوان در محدوده اراضی ملی واقع شده و خوشبختانه مشکل معارض بخش خصوصی قابل توجهی در این راستا وجود ندارد.

سعید محمد، دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی امروز به منظور شرکت در آئین آغاز عملیات اجرایی منطقه آزاد تجاری صنعتی بانه و مریوان به کردستان کرده است و علاوه بر شرکت در نشست شورای اداری استان کردستان به شهرستان‌های بانه و مریوان نیز سفر خواهد کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش