شما اینجا هستید
اخبارکیش » مقابله با خانه شبانه های غیر مجاز/ الزام ثبت نام صاحبان خانه های شبانه در معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش، دبیر ستاد نوروزی جزیره کیش روز سه شنبه در بازدید خبرنگاران از کمپ های نوروزی جزیره کیش با بیان اینکه خانه های شبانه (خانه مسافرهای غیرمجاز) یکی از چالش های اسکان مسافران در این جزیره است افزود: معاونت گردشگری سازمان در راستای سازماندهی این خانه ها و برای سهولت کار مسافران و گردشگران اقدام به ثبت نام صاحبان خانه های شبانه می کند و انان می توانند برای ساماندهی و قانونمند شدن فعالیت خود به محل بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش مراجعه کنند.

جمالی یادآور شد: در صورت ثبت نام صاحبان این خانه ها، در مبادی ورودی جزیره شامل فرودگاه و بندرگاه امکان معرفی منازل به مسافران جهت اسکان در خانه مسافرها فراهم می شود.

وی با اشاره به هماهنگی با با دستگاه قضایی و دادستانی عمومی و انقلاب جزیره کیش برای برخوردبا تخلفات اظهار داشت: این هماهنگی برای مقابله با خانه شبانه های غیر مجاز و تغییر قیمت خدمات گردشگری انجام شده است.

دبیر ستاد نوروزی جزیره کیش همچنین گفت: با انجام اقدامات لازم هم اکنون علاوه بر ظرفیت هتل‌ها، فضای اسکان بیش از یک هزار و ۶۰۰ خانواده در این جزیره طی ایام نوروز ۱۴۰۱ فراهم شده است.

 محمد جمالی افزود:  این امکان در سه محل شامل کمپ های اسکان ویژه جانبازان و جامعه ایثارگران و اسکان موقت خانوادگی و مجردی فراهم شده که در هر سه مورد آن امکانات و خدمات رفاهی نیز تعبیه شده است.

وی اضافه کرد: در این کمپ ها ۷۶ چشمه حمام و ۹۲ چشمه سرویس بهداشتی، ۳۰ سینگ ظرفشویی، ۳۰ شعله اجاق گاز و ۲ دستگاه خودپرداز فراهم شده که مسافران می توانند در صورت لزوم از انها استفاده کنند.

جمالی با بیان اینکه محل اسکان جانبازان و جامعه ایثارگران در مدرسه مولوی به تعداد ۵۰ اتاق تعبیه شده است یادآور شد: مدارس کوثر و ابن سینا نیز به منظور رزرو تعبیه شده در صورت لزوم و اتمام ظرفیت مدرسه مولوی در این سه مدرسه به تعداد ۱۵۰ اتاق و چادر قابلیت افزایش دارد.

وی افزود: همچنین امسال در کمپ های اسکان موقت تامین چادر بر عهده مسافران بوده ولازم است آنان قبل از مراجعه به کمپ چادر به همراه خود داشته باشند و یا اینکه در محل کمپ ها نسبت به خرید آن با نرخ مصوب تهیه کنند.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش یادآور شد: این سازمان به منظور جلوگیری از بازار سیاه چادر نظارت کامل بر فروش چادر در محل کمپ های گردشگری و مغازه های سطح جزیره خواهد داشت.

سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات جزیره کیش در این بازدید با اشاره به اینکه جزیره کیش الگوی یک شهر سبز و آراسته است و این یکی از مهم ترین مشخصه های کیش در ذهن گردشگران است گفت : ساکنان جزیره کیش در حفظ انضباط شهری و آراستگی جزیره مشارکت فعالی دارند و در راستای ترویج فرهنگ مشارکت مردمی در مدیریت فضاهای عمومی شهری، به گردشگرانی که در حفظ نظافت و پاکیزگی کمپ های چادری همکاری می کنند جوایزی در نظر گرفته شده است .

وی با اشاره به اینکه در ازای اسکان هر چادر در هر شبانه روز ۱۵۰ هزار تومان از مسافران اخذ می شود اظهار داشت : به منظور تشویق مسافران برای همکاری با دست اندرکاران کمپ ها در بخش های مختلف از جمله نظافت، جایزه همکاری به آنان تعلق می گیرد.
محسن نظر پور یادآور شد: این جایزه شامل ۲۰ درصد از حق اجاره محل اسکان چادر است و شرکت عمران، آب و خدمات علاوه بر آماده سازی محل اسکان نسبت به ساماندهی مسافران حین اسکان نیز اقدام می کند.
 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش