به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش دکتر رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان اینکه کیش از نظر وضعیت کرونایی در وضعیت زرد قرار دارد اظهار داشت:با توجه به ورود گردشگران نوروزی در کیش، تکمیل واکسیناسیون و افزایش رعایت پروتکل های بهداشتی بشدت الزامی است . چرا که افرادی که واکسیناسیون نوبت سومشان را انجام داده اند، از مصونیت بیشتری در مقابل این سویه برخوردارند.
وی تاکید کرد: رعایت دستورالعملهای بهداشتی بین مردم کمرنگ شده و لازم است کیشوندان و خصوصا گردشگران نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی جدیت به خرج دهند، در نتیجه همه باید زدن ماسک، شستشوی دست و فاصله گذاری فیزیکی را رعایت کنند تا انشاالله ایام نوروز را به سلامت پشت سر بگذاریم.
وی افزود: هر فرد دارای علائم سرماخوردگی حتی در صورت منفی بودن تست اُمیکرون باید خود را مبتلا به بیماری بداند و تمامی دستورات مربوط به قرنطینه را رعایت کند تا زنجیره بیماری گسترش پیدا نکند.
دکتر رضانیا با اشاره به لزوم تسریع در واکسیناسیون گروههای سنی خصوصا ۵تا ۱۲ سال ، اضافه کرد:از ابتدای شروع واکسیناسیون در کیش تا کنون ۵۸۸۳۰ نفر دز اول،۵۲۷۹۵ نفر دز دوم، ۲۹۴۳۷ نفر دز سوم و در مجموع ۱۴۱۰۶۲ نفر ، بر علیه کرونا واکسینه شده اند.
- نسرین فائق
- کد خبر 24728
- اجتماعی , اخبارکیش
- بدون نظر
- پرینت




