شما اینجا هستید
اجتماعی » کلاهبرداری از کیشوندان به نام سازمان های دولتی

سرگرد ” محسن بابایی ” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: همان گونه که بارها هشدار داده شده است هیچ سازمان و نهاد رسمی از طریق شماره‌های شخصی یا شبکه‌های اجتماعی با شما تماس نمی‌گیرد، حتما به پیامک‌هایی که برای شما ارسال می‌شود دقت کنید و به هیچ عنوان از قبول درخواست تلفنی افراد ناشناس مبنی بر انجام هرگونه عملیات بانکی از جمله انتقال وجه، ارائه رمز اول و دوم کارت عابر بانک و کد فعالسازی نرم افزارهای بانکی به بهانه برنده شدن در مسابقه و یا قرعه کشی های رادیویی و تلویزیونی خودداری نمایید.

وی افزود: شهروندان عزیز به خاطر داشته باشند کلاهبرداران همواره از غفلت شما و با انجام ترفندهای فریبانه سعی می کنند در رده اول اطمینان شما را از واقعی بودن تماس جلب کرده و برای دست یابی به اهداف مجرمانه خود اقدام کنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه کیش بیان کرد: در صورت دریافت هر گونه تماس های مشکوک مبنی بر برنده شدن در قرعه کشی های تلویزیونی و رادیویی، ضمن خودداری از ارائه هر گونه اطلاعات بانکی، سریعا موضوع را به پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در بخش فوریت‌های پلیسی اطلاع دهید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش