شما اینجا هستید
اجتماعی » حال کیش خوب نیست

بسم الله الرحمن الرحیم

محضر مبارک حضرت آیت‌الله آقای حاج سیّد ابراهیم رئیسی دامت‌برکاته
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

سلام‌علیکم

با تقدیم احترام و ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای حضرتعالی در اداره دولت انقلابی سیزدهم، به استحضار می‌رساند منطقه آزاد کیش، متشکل از ۴ جزیره کوچک و بزرگ، سال‌هاست که به‌عنوان یکی از فرصت‌های رونق اقتصادی و گردشگری کشور شناخته شده و در دولت‌های مختلف، از عناوین و چشم‌اندازها و برنامه‌های راهبردی متفاوتی بهره‌مند شده است که گاهی مسیر رشد و گاهی نیز رو به عقب بوده است. آنچه مسلم است، منطقه آزاد کیش علی‌رغم همه تلاش‌های دولت‌های مختلف این روزها حال خوبی ندارد و مشکلات متعددی همچون رکود اقتصادی، گرانی افسارگسیخته مسکن، مهاجرت معکوس کیشوندان، گرانی بیش از حد خدمات بهداشت و درمان، کیفیت پایین خدمات آموزش‌وپرورش، گرانی و کمبود بی‌سابقه پروازها، مشکلات زیرساخت و انرژی و گرانی سبد معیشتی خانواده موجب شده است که تاب‌آوری زندگی در این جزیره دیگر برای ساکنین و بومیان غیرممکن شود.

اینجانب تلاش نموده‌ام در بازه‌های زمانی متفاوت مسائل و نکات مربوط به منطقه علی‌الخصوص مسئله فقدان مسکن ملی و همچنین موضوع بهداشت و درمان و فقدان بیمارستان تأمین اجتماعی را در خطبه‌های نمازجمعه و موقعیت‌های مختلف گوشزد نمایم.
ازآنجایی‌که منطقه آزاد کیش به لحاظ جغرافیایی هیچ‌گونه راه خاکی نداشته و ساکنین فقط از طریق پرواز و دریا با هزینه بالا می‌توانند تردد کنند، به لحاظ درمانی کاملاً ایزوله است و ساکنین چاره‌ای جز استفاده از خدمات تنها بیمارستان خصوصی موجود را ندارند. لازم به ذکر است این بیمارستان از بدو تأسیس یعنی از سال ۱۳۷۲ تاکنون با تعرفه خصوصی اداره شده و تمامی بیمه‌های پایه نیز این تعرفه را پذیرفته‌اند لذا خدمات درمانی در جزیره نسبت به سرزمین اصلی بهایی بسیار بالاتر دارد و درصورتی‌که افراد نتوانند از بیمه درمانی بهره ببرند، با هزینه‌های بسیار گزافی روبرو می‌شوند.

لازم به ذکر است علی‌رغم پیگیری‌های متعدد و وجود تعداد زیاد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی، تاکنون هیچ‌گونه بیمارستان دولتی و علی‌الخصوص بیمارستان تأمین اجتماعی در کیش تأسیس نگردید و همچنان نیز در گیرودار مشکلات قانونی معطل‌مانده است.

لذا با عنایت به موارد فوق، خواهشمند است دستور فرمایید جهت بررسی مسئله بهداشت و درمان و تأسیس بیمارستان تأمین اجتماعی در منطقه کمیته ویژه‌ای تحت نظارت نهاد محترم ریاست‌جمهوری تشکیل گردیده و به این مسئله رسیدگی ویژه گردد.

احمد حسن‌زاده
امام‌جمعه جزیره کیش

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش