به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش ، سرگرد ” محسن بابایی” رئیس پلیس فتا کیش در خصوص این خبر اظهار داشت:کلاهبرداران تحت عنوان صدور گواهینامه بدون الزام و نیاز به سپری کردن دوره حضوری و ارائه تصاویر و مدارک غیرواقعی اقدام به کلاهبرداری از هموطنان می کنند.
سرگرد بابایی توضیح داد: برای دریافت هرگونه مجوز یا مدرک معتبر، میبایست حتماً از طریق مراجع ذیصلاح قانونی اقدام و با سیر مراحل رسمی، مدارک مورد نیاز اخذ شود، زیرا در صورت پیگیری از طرق دیگر، امکان گرفتار شدن در دام کلاهبرداران وجود دارد.
وی بیان کرد: اگرفردی از طریق غیر قانونی اقدام به اخذ هرگونه مجوز یا مدرک نماید و یا مجوز جعلی در اختیار متقاضی قرار گیرد و از آن استفاده نماید، به موجب قانون، مجازاتی را برای استفادهکننده بهدنبال خواهد داشت.
این مقام انتظامی گفت: ارائه شماره حساب، شماره تلفن و اوراق هویتی در فضای مجازی نمیتواند ملاک اعتماد قرار گیرد و ممکن است که فروشنده از هویت و تصاویر غیرواقعی یا مربوط به فرد سومی استفاده کرده باشد.
وی از کاربران درخواست کرد: در هنگام خریدهای اینترنتی و قبل از رویت و دریافت کالا و خدمات مورد توافق، از پرداخت هرگونه وجهی در قالب بیعانه یا پیشپرداخت خودداری کنند.
رئیس پلیس فتا جزیره کیش از شهروندان درخواست نمود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مورد مجرمانه مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی http://www.cyberpolice.ir و یا تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اطلاع رسانی کنند/ منبع : پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
- نسرین فائق
- کد خبر 28190
- اجتماعی , اخبارکیش
- بدون نظر
- پرینت




