شما اینجا هستید
اجتماعی » جزیره ی فوتبال رویا نبود و نیست

جزیره ی فوتبال رویا نبود و نیست

واقعیتی محض بود از باور مدیریت نوین در جزیره ای که سالیانی است که از آبادانی فقط رکود را تجربه کرده و تورم بر رکود حاکم را.

جزیره ی فوتبال ماحصل سالها پژوهش اساتید بزرگ و نامدار دانشگاه های برتر ایران چون استاد فقید دکتر احمد روستا پدر علم بازاریابی نوین ایران است.

پژوهشی کاربردی، عملیاتی و برگرفته از سرمایه گذاری بخش خصوصی در توسعه ی زیست بوم گردش گری رویداد در خاک پاره ی مستعد مرجانی ایران.

اول عرض کنم که هم کیش به دوحه پرواز دارد و هم گردشگر تخصصی جام جهانی.

اگر همه چیز در بوق و کرنا نمی شود، دلیل این نیست که بیکار و بی عار نشسته ایم تا لامرد جای کیش را بگیرد !

خیر آقایان و خانم های منتقد همیشه در صحنه .

کیش تنها مرجع دارنده ی دیتابیس بلیط های فروخته شده ی جام جهانی در ایران است و این دستاورد نشان از این دارد که ما برای جذب گردشگر، اموال مردم (کیشوندان) را حراج نکردیم در بیلبوردهای کلان شهرها تا گردشگر را ملتمسانه بیاوریم.

ما با گردشگران جام جهانی بصورت مستقیم و تلفنی قرار حضور در کیش و رفت و آمد به دوحه را بسته ایم با آمار ورودی که در مخیله ی منتقدان همیشه در صحنه هم نمی گنجد!!!

در مخیله ی آنها که از فوتبال الکترونیک و قهرمانی ایران در مقدماتی جهانی با تمام دستاوردهایش که برای ایران و کیش طی تاریخ بی نظیر خواهد بود، رفتاری کودکانه و نفرشمارانه انجام دادند و فرمودند: سهم کیش ۲۰ بازیکن فوتبال الکترونیک از جام جهانی شد!!!!

فساد رسانه ای همین خیانت ها است.

خیانت یعنی اختلاط دروغ و رسانه ی ناامیدی و من میدانم نمی شود و نمی توانند بودن در برابر ماه ها و بلکه سالها بی خوابی یک تیم چندصدنفره در بخش خصوصی و ۸ ماه تلاش شبانه روزی برای یک تیم جوان و مدبر در سازمان منطقه ی آزاد کیش.

آقایان و خانم ها

در جریان باشید در سراسر ایران و تمامی دستگاه های حاکمیتی و خصوصی صدها مسئول اقرار کردند که تنها مرجع فعال جام جهانی که در ایران دستش در تمامی ابعاد پر است و ناجی تیم ملی و فدراسیون فوتبال و نشاط و سرگرمی در ایران شده، همین دبیرخانه ی جزیره ی فوتبال کیش است.

پس،

اندکی صبر، سحر نزدیک است .

و انصاف هم خوب چیزی است و خطاب من فقط به آنها است که پیاله شان از انصاف ته مانده ای دارد، نه آنها که باج بگیران رسانه در این جزیره اند نه رسانه ی صادق مردم

کوچکترین عضو ستاد جشنواره ی جام جهانی در جزیره ی کیش

محسن طهرانی

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش