به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش، روز جمعه ۲۰ آبان به مناسبت روز کیش، یک دوره مسابقه شطرنج در دو جدول آزاد و نوجوانان (مختص بازیکنان زیر ۱۴ سال) به روش سوئیسی و با حضور ۶۰ شطرنج باز در محل سالن هیأت شطرنج کیش برگزار گردید و در پایان شش دور رقابت نتایج زیر به دست آمد:
در جدول آزاد:
محمد حسین هروی با ۵ و نیم امتیاز مقام اول، حسین ستوده با ۵ امتیاز مقام دوم و بردیا جهان تیغی با ۵ امتیاز و پوئن شکنی کمتر مقام سوم را کسب کردند. همچنین محمد جواد مطهری با ۴ و نیم امتیاز و علیرضا عقیدتمند با ۴ امتیاز در رده های چهارم و پنجم جدول قرار گرفتند. در این جدول غلامرضا عنبر به عنوان پیشکسوت برتر و پارمیس نورین به عنوان بانوی برتر انتخاب گردیدند.
در جدول نوجوانان کمتراز ۱۴ز سال نیز آرتمیس نورین با ۵ امتیاز موفق به کسب مقام اول شد و راستین خداشناس با ۵ امتیاز، رایان پورحسینی با ۵ امتیاز و کیان اسدی نیز با ۵ امتیاز و بر اساس پوئن شکنی رتبه های دوم تا چهارم را به دست آوردند. ریحانه صحرایی با ۴ امتیاز در این جدول پنجم شد.
مهرسانا یوسفی، مقام برتر زیر ۱۰ سال ، طاها حفیظی، مقام برتر زیر ۸ سال، آروین ناظمی ، مقام اول نوجوان برتر و محمد عارف فریدی، مقام دوم نوجوان برتر این جدول را کسب کردند.
در پایان مسابقات، از طرف هیات شطرنج کیش به برندگان لوح و جوایز نقدی اهدا گردید.

- نسرین فائق
- کد خبر 29115
- اخبارکیش , ورزشی
- بدون نظر
- پرینت




