به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات کیش، به منظور فراهم کردن شرایط استاندارد جهت برگزاری مسابقات بین المللی فوتبال هفت نفره در روند بازسازی زمین فوتبال شماره ۱ مجموعه ورزشی المپیک، مراحل تعویض چمن زمین فوتبال از اول دی ماه آغاز شد و بیش از ۶ هزار متر مربع، چمن موجود در این زمین در حال جمع آوری است که با چمن مصنوعی دارای استانداردهای کشور جایگزین خواهد شد.
بنا بر این گزارش، در راستای صرفه جویی در منابع مالی و استفاده بهینه از امکانات موجود، از چمن های جمع آوری شده در زمین های فوتبال مدارس الغدیر و فرهنگ استفاده می گردد.
اصلاح و ترمیم فنس پیرامونی، احداث ۳ رختکن، ۶ چشمه سرویس بهداشتی و ساخت دفاتر اداری به مساحت ۹۰ متر مربع بخش های دیگری از روند نوسازی زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی المپیک است که تا پایان بهمن به بهره برداری خواهد رسید.
- نسرین فائق
- کد خبر 31090
- اخبارکیش , ورزشی
- بدون نظر
- پرینت




