شما اینجا هستید
اجتماعی » هشدار رئیس اداره آرد و غله کیش به کم‌فروشی نانوایی‌ها

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سید ایوب نبی زاده گفت: بازدید های مستمر از تعداد ۱۳۲۷ مورد نانوایی جزیره بازدید شد که در نتیجه آن، ۸ واحد به علت تداوم تخلفاتی هم‌چون گران‌فروشی و کم‌فرورشی به صورت موقت تعطیل شدند.

رییس اداره غله کیش، گفت: به منظور ارتقای کیفیت نان تولیدیدر همین مدت از ۹۸۶ مورد نانوایی‌های این جزیره نمونه‌برداری شد.

وی اظهار داشت:این نمونه برداری‌ها در زمینه آرد و خمیر، درصد سبوس گیری، بلانکت، جوش شیرین و رطوبت نان‌های تولیدی اخذ شده‌است.

نبی زاده با اشاره به ۵۱ مورد شکایت ثبت شده در سامانه ۱۲۴، بیشترین تخلفات نانوایی‌ها در کیش را کم فروشی و برخورد نامناسب با مشتریان عنوان کرد و گفت: وزن چانه استاندارد نان سنگک ۶۰۰ گرم، لواش ۱۶۰ گرم، بربری ۴۲۵گرم و تافتون ۲۰۵ گرم است و نانوایی ها ملزم به رعایت آن هستند.

وی تاکید کرد: کیشوندان و گردشگران در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی نانوایی ها، می توانند مراتب را با شماره ۱۲۴ اطلاع دهند.

جزیره کیش دارای ۲۷ واحد سنتی نانوایی که شامل ۸ واحد بربری، ۷ واحد سنگک و ۱۰ واحد لواش و ۲ واحد تافتون و ۴ واحد تولید نان فانتزی است و حدود ۱۵۰ نفر در این نانواییها مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش