شما اینجا هستید
اجتماعی » بهره برداری از زمین های چمن مصنوعی در مجموعه ورزشی المپیک کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در راستای سیاست های سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص حفظ، نگهداری و توسعه فضاهای ورزشی و گسترش گردشگر ورزشی، سه زمین چمن مصنوعی با هزینه ای بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال بهسازی و دو رختکن با ظرفیت ۳۶ ورزشکار احداث شده است.

بنابراین گزارش، مصالح به کار رفته در زمین استاندارد هفت نفره چمن مصنوعی از تولیدات درجه یک کشور تهیه و از سیلیس و گرانول برای بستر سازی زمین استفاده شده است که از صدمات وارده به ورزشکاران جلوگیری می کند.

همچنین هر یک از زمین ها به طول ۵۰ و عرض ۲۵ متر است که با احتساب بین زمین ها که با چمن مصنوعی پوشیده شده و یکپارچه می باشد ابعاد زمین ۱۰۰ در ۵۲ متر است.

بازسازی و بهسازی زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی المپیک از دی ماه در دستور کار گرفت و در حال حاضر آماده بهره برداری است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش