شما اینجا هستید
اخبارکیش » کیش میزبان بیش از ۱۳۵ هزار مسافر تا ۵ فروردین

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، از مجموع ۱۳۵هزار و ۵۱۷ مسافر نوروزی که از مسیر هوایی و دریایی مقصد گردشگری خود را کیش انتخاب کردند، تعداد ۷۴ هزار و ۴۰۵ نفر با تردد ۵۲۸ پرواز به جزیره سفر کردند و ۶۰ هزار و ۸۵۲ مسافر دریایی با تردد ۷۲ شناور وارد جزیره کیش شدند.

بر اساس گزارش آماری ارائه شده از سوی ستاد هماهنگی خدمات سفرهای نوروزی کیش، از مجموع ۸۵ هزار و ۱۹۹مسافر خروجی؛ ۵۸ هزار و ۶۵۸ نفر با ۵۳۶ تردد پروازی و ۲۶ هزار و ۲۷۷ مسافر با تردد ۲۷ شناور، کیش را به سرزمین اصلی ترک کردند.

همچنین شناور های لندینگ کرافت نیز با تردد ۳۴۵ شناور تعداد ۱۳ هزار و ۸۸۷ خودروی سواری مسافران نوروزی را به جزیره کیش منتقل کردند که با تردد ۱۰۵ شناور لندینگ کرافت تعداد ۶ هزار و ۱۰۶ خودروی سواری نیز از جزیره کیش خارج شدند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش