شما اینجا هستید
اخبارکیش » پایان طلسم رقابت در رشته کلیستنیکس برای زنان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از  “ورزش‌ سه”، کلیستنیکس شامل تمریناتی می‌شود که بر پایه وزن بدن آغاز می‌شوند و به تدریج با پیشرفت و سازگار شدن هنرجو از ابزارها و اضافه بار نیز برای دستیابی به حداکثر آمادگی و عملکرد ورزشی بهره‌گیری می‌شود و برپایه سه شاخه استقامت، قدرت و نمایشی است. در واقع هر گونه تمرین بدنی منظم و هدفمند که در جهت بدنسازی باشد و بر پایه وزن بدن انجام شود را کلیستنیکس می‌نامند؛ خواه این تمرینات در ارتفاع (کوه)، در خشکی، در آب، یا پیش نیاز و تکمیل کننده هر رشته ورزشی باشد.

بهادر رزاقی رئیس کمیته کلیستنیکس فدراسیون آمادگی جسمانی با اعلام اینکه رشته کلیستنیکس در چهار شاخه استقامت، قدرت، حرکات نمایشی و یک تکرار بیشینه در بازی‌های ساحلی کیش «کیش گیمز»، حضور خواهد داشت و ثبت نام آن برای عموم آزاد است، بیان کرد: «مسابقات کشوری کلیستنیکس از ۲۹ خرداد تا یکم تیر ماه سال جاری در جزیره کیش برگزار می‌شود و ثبت نام از علاقمندان تا ۲۱ خرداد ماه صورت می‌پذیرد.»

وی با تاکید بر اینکه بار دیگر امکان رقابت برای زنان در این رشته مهیا شده است، اضافه کرد: «مسابقات در بخش بانوان در رشته کلیستنیکس آخرین بار طی سال ۹۷ برگزار شد و خوشحالیم که مجددا حضور بانوان در این رشته ورزشی تحت عنوان مسابقات کشوری کلید خورده است و می‌تواند زمینه‌ساز مشارکت ورزشی بانوان ورزشکار کشور در رشته کلیستنیکس باشد.»

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش