شما اینجا هستید
دسته‌بندی نشده » استفاده از ظرفیت های ورزشی کیش و سایر مناطق آزاد برای رشد و گسترش ورزش های رزمی

احمد پاکنهاد، رئیس هیات انجمن ورزشهای رزمی کیش در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش از برنامه ریزی برای گسترش دوره های آموزشی و مسابقات داخلی و بین المللی رزمی در کیش خبر داد.

وی گفت: متاسفانه تاکنون از ظرفیت های مناطق آزاد و به خصوص کیش در حوزه ورزش و علی الخصوص هنرهای رزمی به نحو شایسته ای استفاده نشده و این در حالی است که مسئولین ورزش در مناطق آزاد از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نکرده اند و البته باتوجه به جمعیت کم مناطق آزاد نسبت به سرزمین اصلی کار بسیار دشواری است، اما با جلسات مستمری که با ریاست فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی جناب مهندس بهتری داشتم و با اشرافیتی که به فرصت های موجود در مناطق آزاد وجود دارد میتوان با همفکری و مساعدت مسئولان مناطق آزاد و باتوجه به امتیاز های که مناطق آزاد برای گردشگران خارجی قائل شده است و حذف روادید میتوان گردشگری ورزشی را با برگزاری فیشیال های هنرهای رزمی در حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی در رشته MMA ، کیک بوکسینگ ، موی تای ، ورزشهای ساحلی ، بوکس شطرنج و .. برنامه ریزی کرد. برگزاری اینگونه رویدادها میتواند ارز آوری در مناطق آزاد را ترویج داده و ایجاد چرخه مناسب اقتصادی در مناطق آزاد با سرمایه گذاری در این حوزه اصلا دور از انتظار نیست. البته به شرط آن که مسئولین ورزش نیز در این مسیر مساعدت های لازم را داشته باشند.

رئیس هیات انجمن ورزشهای رزمی کیش افزود: در بررسی های به عمل آمده و مذاکرات صورت گرفته با صاحب نظران رشته های موی تای، ورزشهای ترکیبی MMA , کیک بوکسینگ و پنجاک سیلات ، بوکس شطرنج، میتوان در رشته های رزمی که  روند صعودی داشته ئ در حال پیشرفت هستند با دعوت از ورزشکاران مطرح ایران، آسیا و جهان، مناطق آزاد را به عنوان پایلوت ورزشهای حرفه ای در رشته های رزمی زیر مجموعه فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی تبدیل کرد.

پاکنهاد ادامه داد: طی جلسه مورخ ۶ خرداد ۱۴۰۲ با ریاست فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی و رئیس انجمن ورزشهای ترکیبی mma جناب آقای مهندس بهتری، مقرر شد یک دوره مسابقات حرفه ای ورزشهای ترکیبی در آینده ای نزدیک در جزیره کیش برگزار شود. ضمن اینکه در فواصل مسابقات یک دوره مربیگری و داوری ورزشهای ترکیبی نیز در کیش برای علاقمندان به ورزشهای ترکیبی برنامه ریزی شده است.

درهمین راستا با آقای همایون خرم نایب، رئیس فدراسیون و رئیس انجمن پنجاک سیلات که ورزش مسلمانان در مالزی نام گذاری شده و مورد استقبال بسیار زیاد بانوان نیز قرار گرفته است( علت آن پوشش بسیار مناسب این رشته در بین آقایان و بانوان می باشد) نیز مذاکراتی انجام شد و رشته پنجاک سیلات هم به رشته های رزمی کیش اضافه گردید که انشالله با حمایت های جناب آقای نظر پور مدیرعامل محترم شرکت عمران وخدمات و همچنین جناب آقای فرضی پور که همیشه در کنار ورزش بوده اند، شاهد رشد ورزش های رزمی در کیش باشیم.

وی اظهار امیدواری کرد که با تشکیل یک کار گروه قوی با هدف وحدت و هم دلی و ارتقاء ورزش هنرهای رزمی در مناطق آزاد بتوانن این مناطق را به عنوان پایلوت توریسم ورزشی و هنرهای رزمی نام گذاری کرد و این امر دور از انتظار نیست.

لازم به ذکر است هیئت انجمن ورزشهای رزمی منطقه آزاد کیش در نظر دارد اولین دوره فستیوال انجمن ورزشهای رزمی در مناطق آزاد را بعد اخذ مجوز های لازم از معاونت ورزش و فدراسیون انجمن ورزشهای رزمی برگزار نماید که خبرهای آن به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش