به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات، مسابقات تریاتلون اسپرینت قهرمانی کشور مردان صبح امروز چهارشنبه ۲۸ تیر به میزبانی تبریز با شرکت ۸۰ ورزشکار از سراسر کشور به صورت اسپرینت(مسافت کوتاه) برگزار شد.
این مسابقات در ۴ رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید-بزرگسالان برگزار شد و تیم کیش با ترکیب صدرا باغجری،کسری باغجری و پارسا محمدی در رده نونهالان؛ صادق ابراهیمی در رده جوانان و هاشم گلزرند، کوشا تنها، امین سقایی و خسرو گلعذار در رده بزرگسال به مربیگری هاشم گلزرند در این رقابتها شرکت کرد.
در پایان این رقابتها و در رده سنی بزرگسالان در بخش انفرادی امین سقایی از کیش مدال طلای این دوره از مسابقات را به گردن آویخت و علی رضوانی از سمنان و سیدمحمد حسینی از گلستان به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند. تیمهای گلستان، کیش و کرمانشاه در رده سنی امید-بزرگسال به ترتیب اول تا سوم شدند.
- نسرین فائق
- کد خبر 35300
- اخبارکیش , ورزشی
- بدون نظر
- پرینت




