شما اینجا هستید
اخبارکیش » دیدار لی چینی با رحیم سرهنگی این بار در کیش

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، اعلام کرد:

” لی” سرمایه‌گذار بزرگ چینی که در حوزه‌ هوشمندسازی شهری سابقه درخشانی دارد و هم اکنون مدیریت شرکت itis را عهده دار است، امروز در ایران با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دیدار کرد.

براساس این گزارش، لی دو هفته گذشته،  در نمایشگاه CIFIT2023 چین با رحیم سرهنگی، دیدار و برای حضور و سرمایه‌گذاری در جزیره کیش اعلام آمادگی کرد که این مساله به سرعت عملیاتی شد.

همچنین در این جلسه که با حضور وحید زارع‌فکری، سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش نیز برگزار شد، گام‌های عملیاتی برای حضور این سرمایه‌گذار بزرگ در حوزه فناوری اطلاعات برداشته شد.

گفتنی است، حضور پر رنگ سازمان منطقه آزاد کیش در نمایشگاه‌های مهم خارجی، نشان می‌دهد که این سازمان نگاه رفع تکلیفی برای حضور در نمایشگاه‌های بین المللی ندارد و یک افق روشن برای جذب سرمایه‌گذار خارجی ترسیم کرده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش