شما اینجا هستید
اخبارکیش » شجیع: تاسیس فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی تصمیم هوشمندانه‌ای بود/ انتخابات در پیش است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش، رضا شجیع در گفت‌وگو با ایرنا در خصوص وضعیت فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی اظهار داشت: در حال حاضر وزیر ورزش در حال بررسی فدراسیون‌های جدید است و ما نیز در حال انجام فرایندهای انتخابات فدراسیون هستیم. باید اول کار کمیسیون‌های ورزشکاران، داوران و مربیان تمام شود و هیئت استانی نیز به طور کامل انتخابات خود را انجام دهند و پس از آن انتخابات خود فدراسیون را شروع می‌کنیم که البته موعد مقرر آن را باید نیز وزارت ورزش برنامه‌ریزی کند.

وی ادامه داد: ۲۵ سرپرست را برای هیئت‌های استانی منصوب کردیم و انتخابات ۲ هیئت نیز برگزار شده و انتخابات بقیه هیئت‌ها را نیز به مرور انجام خواهیم داد.

سرپرست فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی با اشاره به تصمیم وزیر ورزش مبنی بر بقا یا انحلال این فدراسیون جدید عنوان کرد: تشکیل این فدراسیون تصمیم هوشمندانه‌ای بود زیرا با توجه به ظرفیت‌های بسیار بالایی که در رشته‌های دریایی و ساحلی داریم و رویدادهایی که می‌توانیم در کشور برگزار کنیم، قطعا روند خوبی را پیش روی ورزش کشور خواهیم داشت. برای مثال اضافه شدن رشته موج سواری به المپیک ۲۰۲۸ یکی از اعتبارهای این فدراسیون است که باید زودتر برای این مسئله دست بجنبانیم تا آمادگی لازم را کسب کنیم؛ با این وجود هر تصمیمی که از طرف وزارت گرفته شود را محترم می‌شماریم و قطعا سیاست و برنامه درستی پشت آن خواهد بود.

وی در مورد دوره سرپرستی خودش گفت: سعی کردیم مسیر آرام و بی‌حاشیه‌ای را در پیش بگیریم و به پایه‌گذاری فدراسیون بپردازیم. تیم ملی پدل‌برد ما در فرانسه حضور موفقی داشت. بازی‌های ساحلی کیش‌گیمز یکی از تجربه‌های بسیار خوب ما بود که ظرفیت‌های مالی و ورزشی بالایی را جذب کردیم و نشان دادیم می‌توانیم در آینده حتی از نظر مالی نیز روی پای خودمان بایستیم و مسیر پیشرفت خوبی را جلوی پای نسل جوان قرار دهیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش