شما اینجا هستید
اجتماعی » عملیات گسترده ترمیم آسفالت معابر و کفپوش بتنی در بیش از ۴۵۰ نقطه شهری کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات، از نیمه شهریور و با هدف رفاه بیشتر شهروندان و توسعه زیر ساخت های شهری ، عملیات لکه گیری وترمیم آسفالت معابر، کفپوش بتنی و جداول در  بیش از ۴۵۰ نقطه شهری به مساحت بیش از ۲ هزار متر مربع اجرا شد.

بر اساس این گزارش معابر شهری در مناطق مسکونی نوبنیاد ، شهرک صدف ، ششصد دستگاه، دیدنی ها، کرانه ، و بخش هایی از مسیر ویژه دوچرخه سواری از میدان غدیر تا هرمز و مرجان تا پلاژ آقایان از جمله محدودهایی است که لکه گیری آسفالت و کفپوش بتنی و جداول در آن اجرا شده است.

  لازم به ذکر است شرکت عمران، آب و خدمات از شرکت های تابعه سازمان منطقه آزاد کیش است که مسئولیت تامین زیرساخت های شهری، ارائه خدمات حمل و نقلی، فضای سبز و نظافت و آراستگی محیط شهری را بر عهده دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش