به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به دعوت موسسه دویدن در طبیعت پازن، نوری ویلیامسون نماینده و کارشناس ارشد فدراسیون جهانی دو و میدانی در جزیره کیش حاضر و مسیر ماراتن مورد اندازه گیری و تست فنی قرار گرفت و پس از تایید، این مسابقه به عنوان یک مسابقه استاندارد بین المللی ثبت جهانی شد.
دور سوم رویداد بین المللی مارتن بزرگ کیش به عنوان بزرگترین ماراتن کشور و تنها ماراتن دور جزیره دنیا به مناسبت هفته کیش در تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۲ با حضور ۱۵۰۰ دونده از سراسر کشور در دو بخش بانوان و آقایان و یک نماینده از کشور کنیا در مواد ۸۰۰ متر کودکان، ۵ کیلومتر تفریحی، ۱۵ کیلومتر همگانی و ۴۲ کیلومتر استقامتی برگزار شد.
شایان ذکر است این رویداد برای سومین سال متوالی توسط موسسه دویدن در طبیعت پازن برنامه ریزی و اجرا گردید و به میزبانی هیئت ورزش های همگانی کیش و همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، شرکت عمران، آب و خدمات و معاونت ورزش و تفریحات سالم برگزار شد.
و در پایان نفرات برتر دوره به شرح زیر اعلام شدند:
۱۵ کیلومتر آقایان:
۱- محمد حسین طیبی ۴۸:۲۲:۶۲
۲- مرتضی بیراوند ۴۸/۲۷/۰۶
۳- امیرحسین کیوان لو ۴۹/۳۹/۱۰
۱۵ کیلومتر بانوان
۱-پریسا عرب ۵۶/۵۴/۰۰
۲- شادی رضایی ۱/۰۶/۳۷
۳- آوا نصیریان ۱/۰۷/۴۵
۴۲ کیلومتر آقایان
۱- علی اکبربذری ۲/۲۸/۰۱
۲- محمد حقیقی ۲/۳۴/۳۵
۳- رونو کیپروچ ۲/۴۸/۱۳
۴۲ کیلومتر بانوان
۱- دنیا سمیعی ۳/۲۱/۴۲
۲- بهاره موتوف ۴/۰۲/۴۶
۳- سحر مصیب زاده ۴/۰۵/۵۴
- نسرین فائق
- کد خبر 37936
- اخبارکیش , ورزشی
- بدون نظر
- پرینت




