شما اینجا هستید
اجتماعی » تاکید امام جمعه اهل سنت کیش بر رسیدگی به مشکلات حوزه آب و برق

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از خبرگزاری صداوسیما کیش، شیخ یعقوب شمس در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به نگرانی مردم از افزایش بهای خرید حق انشعاب آب و گلایه مردم از قطعی‌های پی در پی آب در مناطق مختلف شهری، گفت: تامین آب و برق یکی از اولویت‌های هر منطقه است و مسئولان شرکت آب و برق و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش به این موضوع بیشتر توجه کنند.

امام جمعه اهل سنت کیش، افتتاح ساختمان جدید دادگستری کیش با حضور وزیر دادگستری را اقدامی مفید و موثر در کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها برشمرد و از متولیان ساخت این ساختمان قدردانی کرد.

وی با تسلیت شهادت سردار سید رضی موسوی به دست رژیم صهیونیستی، گفت: از مسئولان لشگری و کشوری می‌خواهیم انتقام این جنایت را از رژیم صهیونیستی بگیرند.

شیخ یعقوب شمس، ضربات مجاهدان فلسطین به رژیم صهیونیستی را ناشی از اقتدار سربازان مقاومت برشمرد و گفت: این رژیم کمر شکسته که در گل مانده است با ترور و کشتار مردم بی‌گناه و با ایجاد وحشت قصد دارد مسلمانان را نابود کند، اما سربازان مقاومت انتقام خون شهدا را خواهند گرفت و رژیم صهیونیستی را نابود خواهد کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش