شما اینجا هستید
اجتماعی » افزایش آموزش همگانی در طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی در کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش، سرهنگ ” محمد زنگانه ” در تشریح جزئیات این خبر گفت: طرح افزایش ارائه خدمات و آموزش همگانی پیرامون پیشگیری از آسیب های اجتماعی برای جامعه هدف با همراهی و مشارکت سازمان ها و ادارات در جزیره کیش در حال اجرا می باشد.

سرهنگ زنگانه با اشاره به اینکه جامعه اصلی و هدف این طرح دانش آموزان، جامعه کارگری و افراد آسیب پذیر است، تصریح کرد: فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش به عنوان متولی این طرح با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، صداوسیما، آموزش و پرورش و بخش های خصوصی با محوریت پیشگیری از اعتیاد، امنیت اجتماعی و اخلاقی، توجه به اقشار ضعیف و آسیب پذیر و….. می باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش ، برجسته سازی کنش های اجتماعی در برطرف کردن نیاز های اولیه مردم در جزیره؛ ارائه خدمات مضاعف مشاوره ای، آموزشی، حمایتی، خدماتی، توانمند ساز و… به افراد آسیب پذیر را از اهداف این طرح برشمرد و خاطرنشان کرد: افزایش سلامت و بهداشت روانی و اجتماعی افراد در معرض آسیب؛ توسعه بستر های تعاملی و مشارکتی مردم در کاهش آسیب ها و جرایم از دیگر اهداف این طرح به شمار می آید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش