به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و رسانه نهاد امامت جمعه، رئیس آموزش و پروش جزیره کیش با حجتالاسلام والمسلمین دکتر بی نیاز، امام جمعه جزیره کیش دیدار کرد.
در این دیدار، صالح بهرام پور گزارشی از برنامه های آن اداره را در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروزر به امام جمعه جزیره کیش ارائه کرد.
امام جمعه جزیره کیش نیز ضمن تبریک ایام شعبانیه، بر حمایت بیشتر از فرهنگیان عزیز تاکید نموده و از سازمان منطقه آزاد بخاطر واگذاری تعدادی مسکن برای آموزش و پرورش تقدیر کرد و دو نکته را مورد توجه قرار داد.
ابتدا اینکه ان شاءالله بر اساس اولویت و با رعایت عدالت مسکن در اختیار فرهنگیان قرار گیرد و دیگری اینکه پیگیری گردد مسکن بیشتری در آینده با مساعدت سازمان منطقه آزاد برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شود تا مشکلات این قشر زحمت کش کمتر شود. وی همچنین از همکاری آموزش وپرورش با سازمان و نهاد امامت جمعه در برنامههای فرهنگی و اجتماعی تقدیر کرد.




