شما اینجا هستید
اخبارکیش » دارا بودن بیمه نامه و معاینه فنی شرط ورود خودرو‌ها به کیش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از خبرگزاری صداوسیما کیش، عزت الله محمدی با اشاره به اینکه در زمینه ورود خودرو‌های سواری محدودیتی نداریم، گفت: محدودیت ورود شامل خودروهای ون، تاکسی و انواع وانت بار ، کامیون، مینی بوس و اتوبوس در ایام تعطیلات نوروزی است.

وی گفت: با برنامه ریزی کمیته ایمنی بنادر در اسکله ها، حوضچه‌ها و مسیر تردد شناور‌ها در بندرگاه کیش لوازم و اصول ایمنی تردد گردشگران فراهم شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: گروه‌های ایمنی در اسکله‌ها و بنادر تردد مسافران را نظارت می کنند و غواصان امداد و نجات نیز در حوضچه‌های مبادی ورودی دریایی کیش و چارک شبانه روزی فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش گفت: با همکاری اداره بنادر و دریانوردی یک فروند شناور آتش خوار در بندرگاه مستقر شده است.

محمدی تصریح کرد: در ۴۸ ساعت آینده در صورت دریافت تاییدیه های لازم چند شناور دیگر برای جابجایی مسافران مجوز فعالیت را دریافت می کنند.

وی در خصوص نرخ حمل و نقل، گفت: برای جابه جایی کامیون هیچگونه افزایش نرخ نداشتیم و شناور‌های حامل خودرو‌های سواری نیز با افزایش ۲۸ درصدی تعیین نرخ شدند.

محمدی گفت: افزایش نرخ بلیت‌های شناور ۲۶ درصد و در نرخ‌ها نیز کلاس B  با افزایش روبرو بوده است.

وی افزود: شناورهای کلاس A و B  در حدود ۲۶ درصد و شناورهای A پلاس نیز ۲۹ درصد افزایش نرخ داشته اند.

محمدی با اشاره به شرایط خاص بندرچارک، گفت: اعتبارات مناسبی در حوزه زیرساختی برای بهسازی و انجام فعالیت های مختلف در این منطقه هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش گفت: راه مواصلاتی کمربندی در بندرچارک نیز در نشست با استانداری و منطقه آزاد کیش مطرح شده است تا با تامین اعتبار این جاده نیز به بهره برداری برسد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش