شما اینجا هستید
اجتماعی » پرواز‌های چارتر به صورت بسته سفر مناطق آزاد عرضه می‌شود

محمد محمدی بخش در گفتگو با صداوسیما گفت: پرواز‌های چارتری یا کلاس بیزینس در قالب بسته سفر، در مناطق آزاد و نفتی ارائه می‌شود، اما اگر شرکت‌های هواپیمایی قیمت‌های مصوب را رعایت نکنند، پرواز‌های چارتری آن شرکت‌ها را لغو می‌کنیم.
وی درباره خبر فروش ۱۰ میلیون تومانی بلیت هواپیما به مقصد کیش نیز گفت: این قیمت از سوی سازمان هواپیمایی کشوری یا شرکت‌های هواپیمایی تایید نمی‌شود و اگر با چنین قیمت‌هایی مواجه شویم، هم متخلف را جریمه نقدی می‌کنیم و هم هزینه پرداختی را باز می‌گردانیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: سودجویانی هستند که اخلال در بازار بلیت هواپیما ایجاد می‌کنند که با آنها برخورد کرده ایم و گاهی این برخورد‌ها به صورت شبکه‌ای و امنیتی بوده است.
رئیس سازمان هواپیمایی ادامه داد: بعد از تعیین قیمت از سوی شورایعالی هواپیمایی و ستاد تنظیم بازار و یا رای دیوان عدالت اداری به آرامش نسبی در بازار خواهیم رسید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش