شما اینجا هستید
اجتماعی » افتتاح مرکز مشاوره و پرستاری در منزل شفابخش آرین

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش، عصر شنبه ۳۱ شهریور ، مرکز مشاوره و پرستاری در منزل شفابخش آرین، با حضور حسین رباطی، خیر سلامت، دکتر امید براتی، رئیس بیمارستان کیش و جمعی از پیشکسوتان، فعالان اقتصادی و کیشوندان با مدیریت مهناز کاظمی مطلق، مدیر بازنشسته پرستاری بیمارستان کیش در محل برج های طلایی یک کیش افتتاح شد.

طبق اعلام مدیر این مجموعه، خدمات شبانه روزی این مرکز شامل پرستار، پزشک عمومی، پزشک متخصص، فیزیوتراپ، ماما، روانشناس، تغذیه، پزشک طب سوزنی و سنتی میباشد که بومیان عزیز، کیشوندان و گردشگران گرامی از این خدمات بهره مند شوند.

انجام خدمات پرستاری بصورت سرم تراپی و تزریقات، خونگیری و انجام آزمایشات، نوار قلب، پانسمان و بخیه، سونداژ و مراقبت از سالمند، اجاره تجهیزات پزشکی شامل دستگاه فتوتراپی برای زردی نوزاد، دستگاه نوار قلب، ساکشن، تخت و ویلچر جزو برنامه ها و خدمات مرکز مشاوره و پرستاری در منزل شفابخش آرین با شعار ما بیمارستان را به منزل شما میآوریم، خواهد بود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش