شما اینجا هستید
اخبارکیش » آتشنشانان فرودگاه بین المللی کیش، بر قله افتخار

️به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، این دور از مسابقات با هدف سنجش توان ورزشی، آمادگی جسمانی و همکاری گروهی آتش نشانان فرودگاه های کشور و با حضور ۲۲ تیم سه نفره در چهار رشته عملیات آتش نشانی انفرادی، تیمی، والیبال و طناب کشی از ۲۸ تا ۳۰ مهر به میزبانی فرودگاه بین المللی کیش برگزار شد.

️بر اساس این گزارش، در بخش تیمی این دوره از مسابقات تیم آتش نشانان فرودگاه بین المللی کیش مقام قهرمانی را کسب کرد و تیم های شیراز و اصفهان به ترتیب مقام های دوم تا سوم را به خود اختصاص دادند.

️همچنین در بخش انفرادی یاسر سرداریان از فرودگاه مشهد موفق به کسب مقام اول شد و علی قصابی از فرودگاه رشت و جواد صفایی از فرودگاه کیش به ترتیب مقام های دوم تا سوم را به دست آوردند.

گفتنی است، آتش نشانان فرودگاه بین المللی کیش برای چندمین بار موفق به کسب مقام قهرمانی در این مسابقات شدند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش