شما اینجا هستید
اجتماعی » تاکید امام جمعه اهل سنت کیش به رئیس جمهور برای توجه ویژه به مناطق آزاد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از خبرگزاری صداوسیما کیش، شیخ یعقوب شمس در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به جایگاه ویژه مناطق آزاد در توسعه ملی، گفت: اجرای کامل قانون چگونگی اداره مناطق آزاد به رفع مشکلات این مناطق کمک می‌کند.

او افزود: مناطق آزاد به ویژه کیش تا رسیدن به جایگاه فعلی خود راه سخت و دشواری را سپری کردند، مردم این مناطق کارشکنی‌ها و زخم زبان‌های زیادی را تحمل کردند تا این مناطق ساخته شود.

امام جمعه اهل سنت کیش، گفت: وزیر اقتصاد و دبیر شورایعالی مناطق آزاد مشکلات و مسائلی را که ساکنان مناطق آزاد با آن روبرو هستند، برطرف کنند تا رشد و شکوفایی به این مناطق بازگردد.

او با اشاره به اینکه جزایر کیش و قشم به مهم‌ترین مناطق گردشگری، اقتصادی و سرمایه‌گذاری کشور تبدیل شده‌اند، گفت: مناطق آزاد را از قید و بند‌های سیاسی و کوتاه فکری‌های آزاردهنده رها کنید و به این مناطق به عنوان منافع ملی بنگرید، مناطق آزاد متعلق به تمام مردم ایران است و سرمایه‌گذاران و ساکنان مناطق آزاد به امید آینده بهتر در این مناطق سرمایه‌گذاری و سکونت کردند.

شیخ یعقوب شمس با ابراز تاسف از شهادت جمعی از فرزندان ملت ایران در حمله رژیم صهیونیستی و تحرکات گروهک‌های تروریستی در جنوب شرق کشور گفت: این جنایت‌ها محکوم است و دلاور مردان نیرو‌های مسلح همواره نشان دادند با تعهد و غیرت از دین، وطن و ملت پاسداری می‌کنند.

او گفت: قدر این امنیت را باید دانست و اقدامات متجاوزانه و تروریستی خللی در عزم و اراده ملت ایران و نیرو‌های مسلح ایجاد نمی‌کند.

شیخ یعقوب شمس با اشاره به اینکه شهادت هنر مردان خداست،گفت: رژیم صهیونیستی نه تنها مزاحم و دشمن ایران، فلسطین و لبنان است بلکه مزاحم و دشمن بشریت است و تا زمانی که نابود نشود بشریت روی آرامش را نخواهد دید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش