شما اینجا هستید
اجتماعی » نیاز به سرمایه گذاری ۳۰میلیون دلاری برای جبران عقب‌ماندگی شرکت آب و برق کیش از توسعه جزیره

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از  روابط عمومی شرکت آب و برق کیش ، نشست هم اندیشی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان برگزار شد.

در این نشست محسن قریب دبیر انجمن سازندگان و کارآفرینان با اشاره به اینکه شرکت آب و برق جزء زیرساخت و ابزار توسعه جزیره محسوب می‌شود و باید با دید حاکمیتی به آن نگاه کرد، عنوان کرد: در زمانی که ۱۰۰درصد سهام این شرکت متعلق به سازمان منطقه آزاد کیش بود، تعامل خوبی با سرمایه‌گذاران داشت، اما از زمان خصوصی سازی چالش‌هایی به‌وجود آمد.

وی بیان داشت: از زمان حضور آقای مهندس آقازاده در این شرکت، خبرهای خوب و امیدبخشی در حال انتشار است و اینکه خودشان را در مقام پاسخگو می‌دانند و برای افزایش تولید برنامه‌ریزی کرده‌اند جای امیدواری دارد.

قریب با ذکر اینکه اکثر سرمایه‌گذاران کیش دچار چالش‌هایی در حوزه آب و برق هستند، بیان داشت: یکی از مهم‌ترین مشکلات این شرکت فروش بیش از ظرفیت آب و برق است، عدم مدیریت صحیح در سال‌های گذشته باعث شده در ۶ ماه اول سال با مشکل کمبود برق و در ۶ ماه دوم با کمبود آب مواجه شویم که این موضوعات نارضایتی گردشگران را به‌همراه داشته است.

در ادامه این نشست برخی سرمایه‌گذاران کیش و اعضای این انجمن به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند که از جمله آن می‌توان به درخواست شفاف‌سازی تعرفه‌های آب و برق، تغییر برخی دستورالعمل‌های موجود جهت محاسبه تعرفه‌ها، معطل ماندن جهت اخذ انشعاب، پیشنهاد استفاده از انرژی‌هی نو در تولید برق و .. از جمله این موارد بود.

در پایان مهندس سیدعلی آقازاده مدیرعامل شرکت آب و برق کیش تغییرات پی‌در پی مدیران را یکی از آفت‌های کشور و به‌ویژه شرکت آب و برق کیش عنوان کرد و افزود: با تعدد تغییر مدیران نمی‌توان برنامه‌ریزی مناسبی برای یک مجموعه انجام داد.

وی افزود: در حال حاضر بیشترین توان تولید برق شرکت آب و برق کیش ۱۷۵ مگاوات است، همچنین تولید روزانه آب شرکت ۱۷هزار مترمکعب است که اگر در نیمه دوم سال ۳۴هزار مترمکعب آب داشته باشیم می‌توانیم نیاز جزیره را برطرف کنیم.

آقازاده با اشاره به فرسودگی شبکه توزیع آب گفت: تقریباً ۳۶۴ کیلومتر شبکه توزیع آب داریم که حدود ۴۰درصد آب پرت می‌شود و برای اصلاح شبکه نیاز به میلیاردها ریال جهت اصلاح آن است.

مدیرعامل شرکت آب و برق کیش بیان داشت: متأسفانه مدیران این شرکت در ۱۵ سال گذشته توان این را نداشتند که این شرکت را هم‌پای توسعه جزیره کیش رشد دهند و در ۱۰ سال گذشته حتی یک کیلووات هم برق به مجموعه اضافه نشده و با یک مجموعه کاملاً ناتراز مواجه هستیم.

وی گفت: در افق ۱۴۰۳ کیش باید ۳۰۰ مگاوات برق تولید شود که برنامه‌ریزی کردیم تا سال آینده ظرفیت تولید برق را به ۲۱۰ مگاوات و ظرفیت تولید آب را به ۳۵ تا ۴۰ هزار مترمکعب در روز برسانیم.

مهندس آقازاده ادامه داد: اگر بخواهیم از همین امروز شروع به‌کار کنیم باید حدود ۳۰ میلیون دلار هزینه کنیم و ۲ سال زمان می‌برد که به نیاز امروز کیش برسیم.

وی در پایان تعامل بین شرکت آب و برق کیش و سازمان منطقه ازاد، بخش خصوصی و مردم را از جمله اهداف این شرکت عنوان کرد و گفت: در حال حاضر در یک زمان طلایی قرار داریم و باید از این فرصت استفاده کنیم و به نتایج خوبی دست یابیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش