شما اینجا هستید
اجتماعی » پیگیری و حل و فصل نظام مسائل آموزش و پرورش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مسعود رهبری با تصریح بر اینکه رفع مشکلات آموزش و پرورش و پاسخگویی به دغدغه‌های به‌حق معلمان از اولویت‌های نخست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان است؛ خاطرنشان کرد: مسائل آموزش و پرورش راه‌حل‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت دارد که حل مشکل مسکن معلمان باید در فهرست اقدامات کوتاه‌مدت قرار گیرد.

وی با بیان این که سطح کیفی آموزش و پرورش و فضاهای آموزشی جزیره به‌رغم زحمات شبانه‌روزی کادر مدیریتی و آموزشی، هنوز با انتظارات و شایستگی‌های کیشوندان فاصلۀ زیادی دارد؛ بر مشارکت سازمان نوسازی مدارس و بخش خصوصی و حضور مؤسسات نامدار و موفق کشوری در بهسازی آموزش و پرورش تأکید کرد.

همچنین بهرام‌پور رئیس اداره آموزش و پرورش کیش در این دیدار، با تشریح نظام مسائل آموزش و پرورش، مسائلی چون حقوق و مسکن معلمان و کمبود تجهیزات و بودجه را از اهم مشکلات فعلی آموزش و پرورش کیش عنوان کرد و خواستار همکاری بیش از پیش سازمان منطقۀ آزاد کیش در رفع مشکلات آموزش و پرورش، به‌ویژه مسکن معلمان شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش