شما اینجا هستید
اجتماعی » باند سارقان ۲۰ میلیاردی در کیش متلاشی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ “علی اصغرجمالی” در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت منزل در جزیره کیش، موضوع به طور جدی در دستور رسیدگی کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش افزود: در راستای اجرای طرح مقابله با سرقت، کارآگاهان پلیس آگاهی با اقدامات  پلیسی به چند نفر از متهمان مشکوک و تحقیقات تکمیلی را آغاز کردند.

سرهنگ جمالی ادامه داد: در بررسی ها مشخص شد، سارقان به صورت سازمان یافته وارد منازل شده و اقدام به سرقت لوازم و طلاجات می کردند که در عملیاتی غافلگیرانه سارقان دستگیر شدند که ناچار لب به سخن گشوده و به سرقت های انجام شده اعتراف کردند.

وی بیان داشت: در این عملیات ها ۴ سارق و مالخر دستگیر و بیش از ۲۰ میلیارد ریال اموال مسروقه کشف شد.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش ضمن توصیه به شهروندان برای رعایت موارد امنیتی و تجهیز منازل خود به سیستم های بازدارنده، خاطرنشان کرد: کیشوندان ضمن رعایت هشدارها و آموزش های پلیس پیرامون پیشگیری از جرایم در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق تماس با شماره۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش