شما اینجا هستید
اجتماعی » نشست مقدماتی جامعه بازاریان و بازرگانان کیش با هدف برقراری خطوط مستقیم پروازی خارجی به کیش

 

به گزارش پایگاه خبری اندیشه کیش به نفل از روابط عمومی جامعه بازاریان و بازرگانان کیش، در این نشست که روز یکشنبه ۱۶ دی ماه به دعوت جامعه بازاریان و بازرگانان کیش و با حضور رئیس ایستگاه شرکت هواپیمایی معراج در کیش برگزار شد، گفتگوهای مقدماتی در خصوص برقراری خطوط پروازی خارجی بصورت مسافری و کارگو مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیرعامل جامعه بازاریان و بازرگانان کیش در این نشست گفت: از آنجا که استقبال گردشگران از خرید محصولات خارجی موجب شده تجار و بازرگانان جزیره با سایر بازارهای خارجی مراوده اقتصادی فراوانی داشته باشند به همین سبب برقراری خطوط مستقیم پروازی به کیش یکی از نیازهای بازاریان این جزیره است.

رحمان سادات نجفی با اشاره به ظرفیت های گمرکی در جزیره کیش خاطر نشان کرد؛ برقراری پروازهای خارجی مستقیم مسافری و باری به جزیره کیش سبب ایجاد رونق در جزیره و بازگشت کیش به روزهای طلایی خود خواهد شد.

وی افزود؛ از آنجا که بازاریان در صدد خرید کالاهای خود برای ارائه به گردشگران نوروزی هستند تصریح کرد ؛ برقراری این خطوط پروازی علاوه بر صرفه جویی در زمان، موجب رونق کسب و کارهای جزیره و منطقه نیز خواهد شد.

رئیس ایستگاه هواپیمایی معراج در جزیره کیش نیز ضمن تشکر از پیگیری جامعه بازاریان و بازرگانان کیش ، از وجود ظرفیت مورد نیاز برای برقراری خط پروازی کیش ـ‌استانبول ـ کیش خبرداد و گفت: در صورت توجیه اقتصادی، شرکت هواپیمایی معراج آمادگی برقراری این مسیر پروازی را داد.

دکتر سعادت با یادآوری سابقه ی شرکت هواپیمایی معراج به مقصد استانبول و وجود امکانات و ظرفیت های پروازی این شرکت، بر ضرورت تشکیل کارگروه مشترک با حضور تمام ذینفعلان و بررسی دقیق این موضوع تأکید کرد

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش | نگاه متفاوت و تحلیلی به اخبار کیش