به گزارش روابط عمومی معاونت ورزش و تفریحات سالم کیش، فینال جذاب و دیدنی مسابقات فوتبال ۶ نفره کارگری جام امیرالمؤمنین، روز چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ در زمین چمن مصنوعی دهکده ورزشی المپیک برگزار شد. در این رقابت حساس، تیم اتحاد کیش با نتیجه ۳-۲ مقابل تیم خاطرهپردازان به پیروزی رسید و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.
بر اساس این گزارش، تیم خاطرهپردازان پس از نمایش عملکردی درخشان، در دقایق پایانی نتیجه را به اتحاد کیش واگذار کرد و به مقام نایبقهرمانی دست یافت.
این مسابقه با استقبال پرشور تماشاگران همراه بود و حضور چهرههای برجسته فوتبال کشور، آقایان صادق ورمزیار و بهروز رهبریفرد بهعنوان مهمان، بر جذابیتهای این رویداد افزود.
برترینهای مسابقات فوتبال ۶ نفره کارگری:
• بهترین دروازهبان: محمد فرزانه (تیم اتحاد کیش)
• آقای گل مسابقات: حسین رهپیشه، بازیکن شماره ۱۱ تیم سرخپوشان (۱۰ گل)
• فنیترین بازیکن مسابقات: محمد شیرانی، بازیکن شماره ۱۱ تیم اتحاد کیش
• بااخلاقترین تیم: تیم سرخپوشان
• جوانترین بازیکن و پدیده مسابقات: امیرحسین بیگلری
• باتجربهترین تیم: تیم پیشکسوتان عابد آریا
این دوره از مسابقات با شور و هیجان فراوان برگزار شد و یاد و خاطرهای ماندگار در تاریخ ورزش کارگری کیش به جا گذاشت.
- نسرین فائق
- کد خبر 47955
- اخبارکیش , ورزشی
- بدون نظر
- پرینت




